Ionel Dănciulescu a dezvăluit calvarul prin care a trecut la Dinamo


-->
Ionel Dănciulescu a trecut prin momente grele după ce a revenit la Dinamo! Fanii n-au uitat aventura de la rivala Steaua, iar fostul mare atacant a dat „cărțile pe față” la ProSport Live.

Cristi Borcea și Giovanni Becali l-au convins pe Dănciulescu să ajungă în „Ștefan cel Mare”, acolo unde Ionel a devenit până la urmă un adevărat idol.

Contestat puternic de fanii lui Dinamo, Ionel Dănciulescu recunoaște că a și greșit față de aceștia, în perioada în care a jucat în Ghencea.

„Am fost unul dintre preferații lui Cristi Borcea, trebuie să recunosc. Au fost ceva probleme la Steaua și Cristi a insistat să vin, a vorbit cu nea Giovanni. A fost bine, dar după un an și ceva (n.n. râde). Și eu am greșit în multe momente față de suporterii dinamoviști, mi-am cerut scuze. Mă duceam la Cristi și la nea Giovanni și le spuneam că vreau să plec, nu mai vreau să stau. Nu mai rezistam. Orice aș fi făcut, era egal cu zero. Până la urmă, a ieșit bine”, a spus Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

„Am jucat pe Cotroceni, am bătut-o pe Steaua cu 3-0 într-un meci din Cupă. A doua zi am avut refacere, am izbucnit în plâns. Atunci am clacat din punct de vedere emoțional. Colegii m-au încurajat, atunci a fost un moment greu”, și-a adus aminte fostul mare atacant.

„Sunt și voi fi dinamovist toată viața mea”, a tras concluzia Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Nicușor Dan, anunț important despre luminile de Crăciun din București: ”Foarte puține”

Previous Cine va semna mâine cu Dinamo
Next Ce repatriere încearcă să facă Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *