--> -->

Ion Țiriac îl ironizează pe Mircea Lucescu


-->
Ion Țiriac a reacționat după ce Mircea Lucescu, actualul antrenor al lui Dinamo Kiev, a anunțat că e gata să se întoarcă în ”Ștefan cel Mare”, la Dinamo București, după ce îi va expira contractul cu actuala sa echipă. La 76 de ani, Lucescu nu pare că ar avea de gând să se retragă din fotbal. Ion Țiriac l-a ”înțepat” pe ”Il Luce” după anunțul său.

„2024, nu 2240? Domnul Lucescu are dreptul să facă ce doreşte dumnealui sau ce îi place mai mult. Mă întreb dacă domnul Lucescu, la cei 60 de ani pe care îi are, nu se gândeşte, oare, cum să îşi ia şi două-trei ore libere pe zi”, a declarat Ion Ţiriac ,conform sport.ro.

„Am revenit pe Dinamo într-un moment extraordinar pe care mi-l doream de mult, construirea unui nou stadion. Am spus că nu mă întorc la Dinamo până nu văd un stadion nou aşa cum trebuie să aibă un club cum este Dinamo, cu asemenea performanţă internaţională de-a lungul anilor.

Sunt 32 de ani de când eu nu am mai fost pe acest stadion, în afară de faptul că am fost de două ori cu Rapid ca adversar al lui Dinamo.

Inima mea, sufletul meu, rămân legate de Dinamo, de acest stadion care mi-a adus atâtea satisfacţii mie şi suporterilor noştri. Îmi doresc din tot sufletul ca acele vremuri să revină şi un pas este construirea unui nou stadion.

Pentru că asta va însemna foarte mult în performanţele ulterioare ale acestui club. Voi fi alături de cei care vor face tot pentru a readuce în prim plan istoria clubului Dinamo”, a declarat Mircea Lucescu, la evenimentul de pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Citește și:

Paris și Barcelona la baza proiectului Dinamo pentru stadion

-->
Previous OFICIAL Aceasta este noua siglă a lui Dinamo
Next Revenire importantă în echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.