Ion Pârcălab îl face praf pe Dan Nistor. Ce spune despre el


Cel poreclit ”Săgeata Carpaților”, Ion Pârcălab, care a reușit în perioada 1961-1970 să câștige patru titluri de campion, a oferit un interviu exclusiv în Gazeta Sporturilor unde a vorbit dur despre situația din Ștefan cel Mare.

”Să dea Dumnezeu să intrăm în play-off, asta am ajuns să ne dorim. Speranțe mari nu sunt. Avem o echipă formată din jucători tineri și fotbaliști care n-au prins alte contracte și au venit aici. Ne vom chinui, ca și sezonul trecut. Eu toată viața mea am fost învățat la Dinamo cu locul 1 și Cupa. Nu a existat altceva. La Dinamo există locul 1 sau deloc.

Sunt deranjat când aud lozinci și vrăjeli că au terminat pe primul loc în play-out. Doamne ferește. Dinamo e un club de tradiție, dar a ajuns rău de tot din cauza conducerii. Nu trebuie să ne ferim de cuvinte. Nici nu știu cine conduce echipa, cine mai este patron. Cât timp echipa nu are un patron veritabil care să iasă să spună cine e și ce bani bagă, nu se poate întâmpla nimic.

Nistor a fost aici, a plecat, acum s-a întors și vrea să facă pe numărul 10, dar nu are valoare. E bun de divizie, dar nu e de valoare. Nici de cei tineri nu sunt mulțumit. Mi-au atras atenția la un moment dat, dar după aia n-au mai avansat”, a declarat Ion Pârcălab.

-->
Previous Un fotbalist care a plecat liber în această vară tocmai a câștigat un prim trofeu
Next Borcea nu le dă șanse "câinilor" la titlu. Pe cine mizează el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *