Ion Marin povestește cum a învins cancerul. Ce spune despre Dinamo


Ion Marin, poreclit ”Săpăligă”, a trecut prin momente foarte grele în ultimul an. El a descoperit că are cancer și de atunci toată viața sa s-a schimbat. El face niște dezvăluiri cutremurătoare într-un interviu pe site-ul digisport.ro, care pot fi citite AICI. Acum este bine și spune că și medicii i-au recomandat să revină în circuit pentru a avea activitate. Noi am extras doar pasajul unde vorbește despre echipa din Ștefan cel Mare.

-Ați avut cum să mai trageți cu ochiul în această perioadă și la ce s-a întâmplat în fotbalul nostru?
Păi altceva ce să fac? (râde). M-am uitat la Dinamo, în primul rând.

-Și ce ați văzut la Dinamo?
Cred că dl. Negoiță nu are puterea financiară la momentul actual să susțină un club ca Dinamo. Dinamo e un club de mare performanță, de elită. Dar dacă vindem și nu punem nimic în loc, dacă nu ne mai interesează performanța, dacă anunț că vreau să mă retrag și să-mi recuperez banii și vând Dinamo pe 2 milioane sau 4 milioane de euro… Cum să vinzi Dinamo pe 2 milioane de euro? Dinamo are istorie, Dinamo a fost un colos în fotbalul românesc și chiar european.

-Și ce se poate face atunci?
Pentru Dinamo, lucrurile pot fi bune într-un singur sens. O investiție masivă. Dacă nu s-a făcut acum, poate se va face de la vară și să se construiască o echipă competitivă formată și din jucători care-și doresc și ei performanță. Nu numai la modul declarativ. Să vedem acolo în iarbă. Să-i vedem acolo jos, acolo pot arăta ei că respectă clubul Dinamo. Pentru că mi se pare că nici jucătorii nu sunt conectați la obiectivele clubului, să intre pe teren și să-și dea sufletul pentru Dinamo. După părerea mea, este una dintre cele mai slabe echipe pe care Dinamo a putut s-o aibă de-a lungul timpului.

-Situația lui Miriuță cum vi se pare?
Vasile e prins la mijloc. Eu îl știu bine, l-am și avut elev la Dinamo, știu că ține la clubul ăsta. Dar el e captiv între jucători și conducători. Nu el a făcut transferurile. În vară ți-au plecat trei mijlocași centrali și nu s-a adus nimic în acea zonă. Practic, echipa e dezarticulată acum. Și problema cea mai mare a lui Miriuță e că oamenii care conduc au anunțat că vor să se retragă și să vândă echipa. Iar când ai spus asta și nu mai ai obiective, jucătorii au înțeles mesajul și atunci tu vrei degeaba să nu se mai ducă în baruri, să aibă o anumită disciplină și rigurozitate. E foarte greu atunci ca antrenorul să mai aibă controlul vestiarului.

-->
Previous VIDEO Cum au susținut-o dinamoviștii pe Halep din fața unui telefon mobil
Next Nici nu a semnat bine că a uitat de Dinamo. Ce a spus Steliano Filip

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *