Ion Marin: ”Gigi Becali ne dă lecții”. Ce ar trebui să facă Dinamo


Fostul fotbalist și antrenor al lui Dinamo, Ion Marin, a comentat situația din Ștefan cel Mare și a făcut o analiză dură a cauzei eșecului total din acest sezon.

„Selecție proastă, rezultate și mai proaste! Au greșit și Contra, și Mutu, și Miriuță, și conducerea, toți! Ai ratat tot, dar problema e că nu există niciun strop de speranță că va mai fi bine. E dureros, grav, alarmant. Dacă vor fi bani, atunci la vară o să iei 10-12 jucători noi, dar până se acomodează va trece ceva vreme. Dacă nu vor fi bani? Vai de mama noastră atunci! Florin Bratu a câștigat campionatul național de juniori. Cum de n-a ajuns niciun junior la prima echipă? Când îi rodezi? Ar trebui să se dea credit ăstora mai tineri, 5-10-30 de minute, treptat. Și trebuie avută o discuție sinceră cu jucătorii, dacă mai au chef de Dinamo. Să se facă evaluare dură până la vară. Domnii antrenori n-au vrut să se pună rău cu fotbaliștii!

Unde au fost antrenorii, masorii, staff-ul administrativ când au fost ăia 3-4-5 la băutură? Și pe Messi dacă-l aduci acum nu cred că poate reuși minuni cu actualul lot! N-am nimic cu domnul Negoiță, dar nu poți să nu-l folosești, să-l apropii de echipă pe Cornel Dinu, cu bunele și cu relele lui. E chestie de personalitate, de ce poate transmite în vestiar un Dinu față de oricine altcineva de la club! Gigi Becali ne dă lecții. Chiar dacă MM Stoica a făcut pușcărie, l-a luat lângă el, fiindcă omul ăla transmite ceva. Mutu și cei care au mai fost și-au urmărit proiectele lor, scurte, propriile interese”.

-->
Previous Borcea se întoarce sigur la Dinamo. Asta este planul fostului acționar!
Next Zicu: ”Se anunță vremuri grele”. Ce crede că se va întâmpla în play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *