Ion Marin, atac DUR: ”Să își vadă de pensiile lor. Nu sunt soluții”


Marius Nicolae a fost adus la Dinamo într-o perioadă dificilă în care foarte puțini oameni de fotbal ar fi riscat. Fără vreun buget de transferuri, acesta a încercat să aducă jucători pe pozițiile deficitare, a fost nevoie să îi convingă,, pentru că situația nu era una fericită legată de salarii și să îi asigure că își vor primi salariile la timp.

Cu toate acestea, tot mai multe persoane din fotbal îl critică pe Mario pentru transferurile făcute. Ion Marin este nemulțumit de politica de transferuri din Ștefan cel Mare și nu înțelege cine i-a dat drept de decizie noului director sportiv al „câinilor”.

Ion Marin consideră că jucătorii tineri ar trebui să primească mai multă încredere. Ba, mai mult, „Săpăligă” e de părere că se continua strategia greșită a spaniolilor, care a îngropat și mai rău Dinamo:

Nu înțeleg ultimele transferuri! Parcă vor să continuie ceea ce au început alții! Nu înțeleg de ce e nevoie de un portar norvegian de 30 de ani, când îl ai pe Eșanu”. Sunt atâția tineri talentați la Dinamo, care și-ar da viața pe teren. Nu înțeleg cine i-a dat putere de decizie lui Mario Nicolae, cine l-a adus la Dinamo sau cine i-a dat drept de semnătură și l-a mandatat să negocieze pentru jucători”, a mai spus acesta pentru FANATIK.ro

Legat de meciul cu Viitorul:

„O înfrângere pentru Dinamo ar complica foarte mult lucrurile. Și Viitorul se află într-o situație dificilă, dar diferența majoră e că acolo există un club stabil din punct de vedere administrativ, ceea ce înseamnă extrem de mult pentru jucători.”, a mai spus acesta pentru aceeași sursă.

Citește și:

Ion Marin surprinde: ”Cupa nu ar trebui să fie un obiectiv pentru Dinamo”

 

Previous Vești noi dinspre DDB: ”Au băgat un milion de euro”
Next BOMBĂ. Alex Conovaru: ”Au fost domni din SUA, din Turcia, care voiau să vină. Negoiţă a dat clubul lui neica nimeni.”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *