Ioan Andone a fost dorit ca secund pentru Rednic


Ioan Andone a dezvăluit că Nicolae Badea l-a sunat pentru a-l aduce la Dinamo ca antrenor secund, însă acesta și-ar fi dorit o funcție de conducere în cadrul clubului, pentru a ajuta mai mult echipa.

Fostul mare jucător al lui Dinamo a făcut o previziune sumbră despre Dinamo, pe care o vede salvându-se de la retrogradare, însă știe că problemele nu se rezolvă doar prin rămânerea în Liga 1.

Acesta a mărturisit că a fost dorit recent la Dinamo, acolo unde Nicolae Badea l-a chemat pentru a fi secundul lui Mircea Rednic

„Planul de insolvență va fi aprobat greu. Salvarea de la retrogradare se poate, dar ce faci după?

E foarte greu ce se dorește la Dinamo. Eu zic că e mai greu e să rezolvi situația economică, situația sportivă poate să fie rezolvată, Mircea a avut și mult ghinion, dar mai sunt puncte în joc, Dinamo poate să se salveze, are forța necesară.

Mircea Rednic m-a vrut secundul lui și i-am spus că vin doar ca șeful lui. M-am trezit cu un telefon de la domnul Badea, dacă pot să vin ca secund și i-am spus că vin, dar doar ca șeful lui”.

Nu sunt bani la Dinamo, nici pentru Marius Niculae, nici pentru Răducioiu, nu am vorbit cu Radu, nu știu ce i-au propus, ce nu i-au propus, dar el vrea să fie apreciat și să muncească pentru Dinamo, nu să meargă și să stea într-un birou”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

Citește și:

Viața Sfântului Mare Mucenic Mina, apărătorul păgubiților

-->
Previous Cine a semnat contractele păguboase la Dinamo: ”Să răspundă”
Next Ionuț Negoiță nu l-a uitat pe Rednic: ”Nu e”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.