Ioan Niculae, la Dinamo?


Dinamo continuă să trăiască din mila celor care o iubesc, a micilor sponsorizări și a banilor din drepturile TV. Lipsa unui patron care să investească măcar atunci când este mai mare nevoie, o fac pe Dinamo mai puțin atractivă pentru jucători sau oameni de fotbal.

GSP vine astăzi cu un scenariu greu de crezut: venirea lui Ioan Niculae la Dinamo. Apropiați ai omului de afaceri susțin că eliberarea condiționată a acestuia este aproape. Există o decizie în acest sens, luată de Judecătoria Medgidia în luna mai, la nici 3 luni după încarcerarea lui Niculae, iar până mâine apelul care să încheie speța s-ar putea întruni.

Surse apropiate magnatului susţin că după eliberarea din închisoare, Niculae va căuta să preia o altă echipă ca finanțator, fie din prima ligă, fie din a doua. Printre numele avansate se află și cel al lui Dinamo, mai ales că Niculae a avut simpatii dinamoviste în tinerețe, pe care le-a și recunoscut.

Totuși, Dinamo nu este singura variantă pentru Niculae.

La noul club al lui Niculae ar urma să ajungă și Dani Coman, fostul colaborator al omului de afaceri la Astra, unde ex-portarul a fost președinte. În trecut, Coman s-a mai aflat pe lista lui Dinamo în câteva rânduri, dar mutarea nu s-a concretizat.

Citește și:

Cornel Dinu îl distruge pe Rădoi: „Aici e vorba de naşu cu finu”

-->
Previous Cornel Dinu îl distruge pe Rădoi: „Aici e vorba de naşu cu finu”
Next Primele 2 mutări ale dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *