Ioan Mărginen despre implicarea la Dinamo și Cornel Dinu: ”Zi și noapte”


Ioan Mărginean a explicat astăzi la Prosport Live despre ultimele evenimente de la Dinamo.

”De trei luni de zile m-am implicat ca un simplu susținător și voluntar pentru că oamenii ăștia au cerut foarte multe date. Dorin Șerdean este un prieten din Alba Iulia. El a cerut să-l ajut cu experiența mea. Domnul Șerdean a fost sfătuit de Cornel Țălnar să-l sfătuiesc eu pe probleme adminstrative.

Orice investitor îți cere să îi prezinți activele, nu erau. Pasivele erau multe. Atunci a trebuit să-i explicăm despre Șerban, autocarul, etc. Foarte greu s-a ajuns la pasul final. A fost foarte maleabil domnul Negoiță pentru că nu s-au îndeplinit toate condițiile investitorului până a venit să ia. Eu zi și noapte am răspuns prezent. Eu nu am fost angajat de nimeni, am stat pe banii mei la București.

Spaniolii prezintă un viitor director general, pe Rufo, eu nu am niciun contract cu Dinamo, eu sunt un voluntar, iar eu când o să am o discuție vreau să văd că e un proiect puternic și de viitor, să stau la masă cu investitorul, să văd fișa postului, eu am început în 92 și am îndeplinit toate funcțiile. Oamenii ăștia să vină cu business planul și vedem

Eu deja am făcut un mare pas cu prietenul meu de-o viață, Cornel Dinu, care o să vină alături de Dinamo. Domnul Dinu va fi consilierul domnului Pablo, îi va da informații despre Dinamo, despre București. Am fost acasă la el. Eu am organizat întâlnirea și i-a spus două ore în spaniolă ce s-a întâmplat la Dinamo.

A fost o întâlnire extraordinară. Noi trebuie să-l scoatem în valoare pe Cornel Dinu. Nu-l va pune nimeni să meargă la birou. El are o bază de relații extraordinară și eu am fost cu ideea să-l exploatăm. Omul ăla se identifică cu istoria lui Dinamo. Omul s-a pus la dispoziție, nu a fost vorba de bani”, a declarat Ioan Mărginean.

Citește și:

Incredibil: Diego Capel, refuzat și la Divizia B!

-->
Previous Adrian Mutu, detalii despre Cortacero: ”Nici Cosmin nu cred că știe”
Next Pablo Cortacero, ofertă pentru un jucător special: ”I-am făcut o ofertă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *