Ioan Mărginean, răspuns concret despre venirea la Dinamo


Ioan Mărginean a explicat în ce condiții ar veni la Dinamo în momentul de față și a spus că este deocamdată cu sufletul alături de echipa din Ștefan cel Mare.

”Mircea Lucescu să sperăm că merge la Dinamo, acum era să ni-l fure Rapidul. Cu Țălnar vorbesc zilnic pentru că a fost sprijinul meu când am venit de la Metalurgistul Cugir în 1980, e fratele meu pe viață. El era cel mai jucător de la Dinamo în sezonul 1979-1980.

Domnul Mulțescu e o legendă, mare om, mare fotbalist, mare antrenor. Trebuie să-i mulțumim că la greu s-a băgat la Dinamo, dacă renunță, iar îi mulțumim, Dinamo trebuie să se salveze de la retrogradare, are două meciuri restante. Punct!

În primul rând nu am nicio ofertă oficială de la Dinamo acum, la Dinamo am avut oferte, eu le-am refuzat categoric, am avut în iarnă, dar eu mă băteam cu Dinamo la play-off și nu puteam să las mașinuța mea, să mă dau jos din ea și să mă urc în alta. Acum sunt deschis la orice ofertă. Dar am o mică problemă. Eu trebuie să-mi termin problema la Mediaș, ca eu, Mărginean Ioan, după 4 ani și jumătate, în care nu m-a întrebat nimeni câți kilometri am făcut sau ce fac, să se organizeze legal și eu fac un pas în spate”, a declarat Ioan Mărginean la Prosport Live.

Citește și:

Mutarea lui Mulțescu după cazurile de coronavirus: ”Acolo am plecat”

Previous Mutarea lui Mulțescu după cazurile de coronavirus: ”Acolo am plecat”
Next Justin Ștefan, mesaj pentru dinamoviști: ”Încetați”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *