--> -->

Ioan Mărginean, prima reacție despre venirea la Dinamo: ”Asta e condiția”


-->
Președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, ar putea veni conducător la Dinamo în viitorul apropiat. Șeful ardelenilor pune însă o condiție esențială – ca Asociația DDB și ADPD să se unească într-un proiect socios foarte puternic.

”Pentru mine, Dinamo este de nerefuzat! Ar fi circuitul perfect de la 19 ani, când am ajuns în Ștefan cel Mare, să mă întorc la 60 de ani. O condiție minimă însă trebuie să pun: să se unească galeriile! Apoi trebuie să fim sănătoși că o scoatem la capăt.

Facem un nou board, transparent. Domnul Negoiță primul, 3 membri din PCH, 3 membri ADPD, trei foști fotbaliști și eu, un pensionar din fotbal, 11 oameni, ne punem la masă și ne concentrăm toate energiile să salvăm Dinamo și să facem cu adevărat performanță.

Acest board să fie sprijinit de un sistem piramidal economic (marketing, ticketing), juridic și să înființăm echipa a doua obligatoriu pe care putem să încercăm să o înscriem în Liga a 2-a. Ca să nu se simtă jucătorii pedepsiți că-i trimiți în Liga a III-a să joace, așa dacă joacă la Ploiești sau la Călărași e altceva.

Trebuie clarificat tot. Transparență zi și noapte! Ne așezăm la o masă, știm că suntem săraci în momentul ăsta, dar stăm în aceeași barcă și vom reuși. Facem chetă să jucăm meciurile pe Arena Națională și dacă chiar nu avem bani măcar mergem pe Arcul de Triumf să se creeze altă emulație, atunci când se va putea juca iar cu spectatori.

Și evident de vorbit cu Badea, la Ministerul de Interne, cu cei de la CS Dinamo, cu toți de care depinde construirea unui nou stadion. Să ne unim ca Dinamo să joace pe stadionul ei, în groapa ei, în istoria ei.

Știți ce cred eu? Că au fost greșeli de comunicare. Negoiță a scos clubul din insolvență, dar a văzut că n-a făcut performanță deși a asigurat totuși în anii ăștia bugete mari salariale, peste ce am avut noi la Mediaș și a spus omul clar: nu mai pot! Dacă nu faci performanță, ca patron ieși în pierdere.

Iar în timpul ăsta nu a venit nimeni cu un proiect bun. Dacă-l convingem să mai rămână un an, se unesc galeriile și oamenii se mobilizează și trag toți la aceeași căruță, sigur am avea succes cu acest proiect socios și am fi un exemplu pentru alte echipe de tradiție.

Eu sunt dispus să fac voluntariat 12 luni la Dinamo, în 2-3 luni pot să mă pensionez anticipat și trăiesc din pensie. Și dacă reușesc după aceste 12 luni negociem atunci. Important e să salvăm acest club cu un plan de la A la Z”, a declarat Ioan Mărginean pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Își ia Dinamo șef de play-off? Fost fotbalist al clubului cu ochi la transferuri

Previous Veste pentru fotbaliști astăzi
Next Dan Nistor, despre un eventual dezastru la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *