Ioan Mărginean, prima reacție despre venirea la Dinamo: ”Asta e condiția”


Președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, ar putea veni conducător la Dinamo în viitorul apropiat. Șeful ardelenilor pune însă o condiție esențială – ca Asociația DDB și ADPD să se unească într-un proiect socios foarte puternic.

”Pentru mine, Dinamo este de nerefuzat! Ar fi circuitul perfect de la 19 ani, când am ajuns în Ștefan cel Mare, să mă întorc la 60 de ani. O condiție minimă însă trebuie să pun: să se unească galeriile! Apoi trebuie să fim sănătoși că o scoatem la capăt.

Facem un nou board, transparent. Domnul Negoiță primul, 3 membri din PCH, 3 membri ADPD, trei foști fotbaliști și eu, un pensionar din fotbal, 11 oameni, ne punem la masă și ne concentrăm toate energiile să salvăm Dinamo și să facem cu adevărat performanță.

Acest board să fie sprijinit de un sistem piramidal economic (marketing, ticketing), juridic și să înființăm echipa a doua obligatoriu pe care putem să încercăm să o înscriem în Liga a 2-a. Ca să nu se simtă jucătorii pedepsiți că-i trimiți în Liga a III-a să joace, așa dacă joacă la Ploiești sau la Călărași e altceva.

Citește și:

Își ia Dinamo șef de play-off? Fost fotbalist al clubului cu ochi la transferuri

Previous Veste pentru fotbaliști astăzi
Next Dan Nistor, despre un eventual dezastru la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *