Ioan Mărginean îl pune la punct pe Bokor. Dezvăluire impresionantă


Ioan Mărginean s-a simțit jignit de spusele lui Janos Bokor, care în războiul cu Dinamo l-a atacat și pe oficialul medieșenilor, fost jucător al echipei din Ștefan cel Mare. Sepsi va juca cu Gaz Metan în deplasare, duminică, 17 februarie.

”Eu am crescut fără mamă de la opt ani. Am jucat la o echipă foarte bună, Dinamo, am văzut lumea în lung şi în lat, am luat campionate. Nu e normal, credeţi-mă. Fraţii mei de acolo din studio, care sunt numai la echipe sărace, muncesc pentru că nu au ce să facă altceva. Pentru ce? Ca să reuşeşti în sport.

Atât! Nu a făcut asta. Nu e războiul meu, eu îmi duc crucea până la capăt. Echipa asta are 74 de ani, la anul vrem şi noi să sărbătorim 75 de ani de la înfiinţare. Oraşul ăsta e foarte frumos şi merită să vadă un fotbal frumos. Parcă te doare, o viaţă ai trudit atât pe teren, lângă teren. Am ajuns la 58 de ani, mulţumesc lui Dumnezeu!”, a spus Mărginean la Pro X.

”Acum mergem la Mediaş, Edi e şi el un nume. Va pune presiune. Mai e domnul Mărginean, cooperativa din anii 1400. Ajunge cu gheara unde noi nu ajungem, dar nici nu ne dorim”. Janos Bokor, director sportiv Sepsi

Citește și:

Reda Jaadi și-a adus fratele la Dinamo! Poate fi un concurent pentru el însuși

-->
Previous Ce crede Florin Prunea despre disputa dintre Lucescu și Rednic
Next Reda Jaadi și-a adus fratele la Dinamo! Pe ce post joacă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *