Ioan Mărginean, detalii importante despre noua structură a lui Dinamo


Ioan Mărginean este posibil să fie numit noul manager general al clubului din Ștefan cel Mare. El a fost de la început alături de spanioli ajutându-l pe Dorin Șerdean cu toate cunoștințele sale acumulate în cei aproape 40 de ani de când activează în fotbal.

Fostul președinte al celor de la Gaz Metan, care a reușit să scoată formația din Mediaș în 2020 din insolvență dar și să o califice alături de Edi Iordănescu în play-off, a dat detalii despre ce se va schimba la Dinamo.

„Oamenii ăștia încă au probleme de organizare, se organizează. Au ieșit actele de la Registrul Comerțului, practic au intrat în legalitate cu domnul Pablo Cortacero, președintele Consiliului de Administrație. Fluxul banilor va fi mai ușor acum, până acum trebuia să împrumute banii.

Am înțeles că și întâlnirile cu suporterii au fost benefice. Nu am baza de date a clubului, dar Cosmin Contra a spus că salariile se vor plăti în cel mai scurt timp. Vineri sau luni este noul Consiliul de Administrație, iar numai acolo se pot decide următorii pași. Orice societate comercială trebuie să facă pașii ăștia.

Domnul Pablo Cortacero este președinte de Consiliu de Administrație, dar altceva nu știu, nu sunt de la CIA sau KGB. Noul Consiliu de Administrație care este compus din Cornel Dinu, Cornel Țălnar, domnul Eftimescu, care era și înainte, Cristi Hîldan și domnul Pablo, care este președintele. Deci ăștia cinci”, a declarat Ioan Mărginean la Digi Sport.

El a cerut clar și VAR după greșelile de arbitraj din derby de România.

”Hai să n-o mai dăm la întors, să nu mai tot analizăm, să pierdem vremea. Hai să băgăm VAR-ul ăsta… dacă nu ești în stare, ca și club, să contribui, lasă-te, bă, frate. Hai să punem VAR-ul, că așa 98% din decizii sunt corecte și 2% s-au mai întâmplat la Real Madrid. Eu sunt cu Real Madrid.

Toți vor, dar a fost o problemă cu pandemia asta. Eu cred că era gata VAR-ul. Acum orice bănuț e important, cluburile au mari probleme financiare. Ar fi spre binele fotbalului românesc”, a explicat Mărginean.

Citește și:

Din rău în mai rău. O nouă barieră depășită în ceea ce privește infectările cu Coronavirus

-->
Previous Rufo Collado, primele declarații despre Aleix Garcia EXCLUSIV
Next Noul Consiliu de Administrație s-a reunit astăzi. Bălănescu out. Doi conducători noi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.