Ioan Becali a reacționat referitor la varianta de a prelua Dinamo


Ioan Becali, agentul de jucători care a fost foarte apropiat de Dinamo și despre care s-a spus deja în două rânduri că vrea să preia clubul din Ștefan cel Mare împreună cu Cristi Borcea atunci când va ieși fostul acționar dinamovist din închisoare, a reacționat pentru Gazeta Sporturilor referitor la această variantă.

”Doamne ferește. Sunt numai minciuni zvonurile astea. Nu am de gând să mă mai întorc în fotbal. Nu mai am nici firma de impresariat, nu mai am nimic pe numele meu, se ocupă de ea Dragoș Sârbu și nepoți de-ai mei. Eu îl mai consiliez, le mai dau câte un sfat. În rest, nu mă interesează nici ce e la Dinamo, nici ce e la alt club.

Încep în fiecare zi cu o plimbare de 5 kilometri, îmi face bine pentru problemele de sănătate pe care le am. Petrec mult timp cu soția, cu fetele. Sunt mândru de ele. Cele mari au deja cariere în Anglia și Spania, cea mică urmează să meargă și ea la o facultate în Anglia. Are trei variante unde a fost acceptată, urmează să aleagă. În rest mai joc o carte cu prietenii, mă uit la fotbal, dar mai mult la televizor. Dacă mai vine un prieten, cum e Mourinho, normal că îl însoțesc la stadion la vreun meci”, a spus Ioan Becali.

-->
Previous Ioan Andone: ”Atunci au greșit”
Next EXCLUSIV Probleme mari pentru Vasile Miriuță în Cipru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *