Ioan Becali despre restanțele salariale de la Dinamo: ”Vorbesc la două zile cu el”


-->
Ioan Becali are informații din interior despre ce au de gând spaniolii să facă la Dinamo și susține că aceștia l-au asigurat că până la meciul cu Universitatea Craiova se vor rezolva problemele cu banii.

”Rufo (n.r. – Collado) e o persoană foarte civilizată. Eu am luat un prânz cu el și cu trei scouteri, un român și doi spanioli. După care e Pablo Cortacero, care e vârful de lance. Adică el trebuie să aducă banii. De unde, cum, ce… el trebuie să știe.

Domnul Melero, eu îl cunosc bine, eu vorbesc la două sau trei zile cu el. Speră ca Pablo să găsească acest suflu pentru ca această societate să iasă din anonimatul ăsta în care stau.

Cred că până la meciul cu Craiova se vor rezolva cel puțin 80-90% dintre problemele pe care le are Dinamo. Și Melero, și Rufo mi-au garantat. Avem și noi foarte mulți tineri acolo pe care îi reprezentăm. Mi-au spus ‘stai liniștit, totul se va rezolva până la meciul cu Craiova’. Toți așteptăm. Eu cred că până la meciul cu Craiova se rezolvă totul. Nu pot să-mi imaginez un eventual bluf. Nu pot!”, a spus Ioan Becali, la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Rufo Collado a anunțat când ar putea debuta Aleix Garcia

Previous Cosmin Contra, reacție după dezastrul cu Norvegia
Next Rufo Collado a anunțat când ar putea debuta Aleix Garcia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *