Ioan Becali, de acord cu Mărginean și Prunea: ”Asta trebuie în primul rând la Dinamo”


-->
Dinamo este într-o criză sportivă fără precedent, echipa nu mai reușește să înscrie goluri și nici să acumuleze puncte în clasament și retrogradarea este mai aproape ca niciodată în Ștefan cel Mare. Colac peste pupăză, și fanii simpli care au tot cotizat pentru salvarea echipei, s-au săturat! Oamenii de fotbal tot atrag atenția celor din DDB că o posibilă cheie este să pună mai repede un conducător care să organizeze clubul.

”La Dinamo nu se știe cine conduce. În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiție. În al doilea rând, acești suporteri trebuie să aleagă noul Consiliu de Administrație și noul președinte. Acolo nu știi cu cine vorbești acum. Iar situația economică este primordială.

Se aduc jucători din liga a 3-a, a 4-a sau a 5-a şi mulţi străini când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB.

Dar, în primul rând, trebuie să decidă o conducere. Acum la Dinamo, Eftimescu semnează ce-i zic suporterii. În primul rând, trebuie clarificată situaţia juridică. Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal, cum constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri”, a spus Ioan Becali la Look Sport.

Citește și:

Mircea Lucescu, aproape de event, dar virulent: ”Voi nu sunteți Dinamo!”

Previous Gigi Becali despre Dinamo: ”Borcea înnebunește”
Next Nicolae despre noul atacant: „S-a accidentat pentru Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *