Ioan Becali a dat cărțile pe față! A spus ce implicare are firma sa la Dinamo


Ioan Becali a plecat astăzi spre Italia ca să asiste la meciul României cu Croația de la Euro 2019. Fostul acționar și președinte al ”câinilor” a vorbit cu presa înainte de a părăsi țara și a atacat și subiectul Dinamo. Nu s-a ferit să recunoască precis ceea ce conducerea roș-albilor a tot evitat! Becali se implică la club și acum, mai exact firma sa.

„Eu sunt în afara fotbalului, firma mea aparține altcuiva, eu sunt doar un consilier, mă duc la meciuri, consiliez la Levski Sofia, la Dinamo, cine mă ascultă, mă ascultă, dar firmele mele sunt conduse de cu totul alți oameni, care sunt în prima linie.

Unul dintre ei e chiar cu mine, un şef scouter de la firmă, celălalt e plecat în Austria unde se pregătesc nişte echipe româneşti.

Dinamo în momentul ăsta are problema suporterilor. Aţi văzut, una, două ”Giovani l-a adus pe Neagoe”. Eu habar nu aveam că Neagoe e antrenor, la 12 noaptea am știut că Neagoe va fi antrenorul echipei Dinamo.

Pur şi simplu a fost părerea lor, l-au semnat seara târziu, când nimeni nu a ştiut. Că s-a dus şi l-a reprezentat cineva de la firma Becali Sport e normal, că avea contract cu Becali Sport, care e condusă de domnul Sârbu.

Şi dacă Dinamo acum va ajunge cu Neagoe în primele 6, ce vor spune? Dar suporterii aşa sunt, sunt câţiva suporteri acolo care au un cui cu mine de acum 25-30 de ani, nu de acum, de ieri”, a declarat Giovani Becali.

Citește și:

Ofertă de 600.000 de euro pentru cel mai bun jucător. Ce va face Negoiță

-->
Previous Negocieri cu un fundaș bine cotat din Liga 1. Astăzi poate semna
Next EXCLUSIV Asta da LOVITURĂ. Un titular incontestabil PLEACĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *