Ioan Andone: ”Trebuia să fie o candidată certă la titlu”


Fostul antrenor al ”câinilor”, Ioan Andone, l-a atacant din nou pe Adrian Mutu, despre care spune că și-ar fi dorit să facă mai multe în mandatul lui la Dinamo. De asemenea, el crede că Dinamo anul acesta ar fi trebuit să fie o candidată serioasă la câștigarea titlului.

„Miriuță a început greu la Dinamo pentru că echipa era pe o pantă descendentă. A câștigat cu emoții cu Juventus, dar dacă se va impune azi, va fi în play-off. Vasile a venit într-un moment greu, când jucătorii nu erau în formă. Dar el, prin felul lui direct, îi va atrage de partea lui. Asta se va vedea în joc.

Eu i-am lăsat lui Contra o echipă pregătită. Am pierdut două meciuri pe nedrept (n.r. cu Viitorul și Chiajna), dar era o echipă bună. În vară au plecat trei mijlocași buni, care în mandatul meu dădeau culoare jocului, Palici, Busuladzici și Nistor. A venit Salomao, care e în regulă, dar nu i s-au dat șanse lui Bumba. De ce a lăsat Contra echipa pe locul 7? Trebuia să facă un pas înainte, după ce sezonul trecut a terminat pe 3. Trebuia să fie o candidată certă la câștigarea campionatului.

La Dinamo, apele sunt tulburi, dacă un jucător e dorit de rivală. Nu știu ce se va întâmpla cu Nemec, dacă va ajunge la FCSB.

Cu mine, lui Mutu nu i se permiteau prea multe. El încerca să fie director sportiv, să mă ajute. Dădea telefoane după jucători străini și avea diferite păreri. Eu l-am acceptat gândidu-mă că vrea să facă ceva. Cu mine nu a avut ce sa facă, doar l-a adus pe Ceccarelli. Aș fi vrut să facă mai multe”, a spus Andone la Pro X.

-->
Previous Ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Nemec la FCSB
Next Valentin Costache: ”Acolo ne este locul”. Ce planuri are pentru la iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *