Ioan Andone sună adunarea: ”M-au convins să dau telefoane.”


Ioan Andone rămâne cu siguranță unul dintre cei mai iubiți dinamoviști din istoria alb-roșilor. În urmă cu aproape un an, acesta a încercat să ajute clubul din ”Ștefan cel Mare”, aducând oameni potenți financiari pentru a o prelua pe Dinamo. Până la urmă nu s-a concretizat nimic, iar ce a urmat știm cu toții.

Recent, Ioan Andone s-a înscris în Programul DDB, fiind membru ELITE, plătind cotizația de 1.948. În ultimul timp, acesta laudă programul fanilor ori de câte ori are ocazia. Recent, în direct la Telekom Sport, ”fălcosul” a avut o serie de declarații interesante.

„Nu DDB-ul ar trebui să plătească aceste datorii. DDB e acţionar minoritar, spaniolii ar trebui să achite aceste datorii. Îţi dai seama ce prostie vorbim? DDB, care are 20%, face toate eforturile, iar cei care sunt acţionari majoritari… Ei ce fac? Ei doar se laudă că sunt proprietari la Dinamo. Au o societate comercială sub 0, DDB e de admirat ce face.

M-au convins chiar şi pe mine acum să dau telefoane. Dau telefoane la prieteni care ziceau că sunt dinamovişti. Spuneau din gură că sunt dinamovişti, acum să îi şi vedem la treabă. Pentru mine, câţi bani a strâns DDB, e inexplicabil. Sunt extrem de organizaţi, vorbesc cu tot felul de companii să cumpere carduri, jos pălăria.

DDB trebuie acum să strângă 800 de mii, iar acţionarii majoritari stau în Spania, la Almeria, la plajă, la 29 de grade Celsius. V-am spus, am început şi eu să-mi sun prietenii şi de pe la Hunedoara. Mi-am plătit cardul de 1948 de euro” , a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport

Dinamo are nevoie de 830 de mii de euro până la 26 martie pentru a putea lua licenţa pentru sezonul 2021/2022, astfel că membrii DDB s-au apucat de treabă pentru a ajuta clubul să joace în Liga I şi în sezonul următor. Cum devii membru? Click aici.

Citește și:

Veste mare din partea DDB: ”Campania pentru licență ia viteză”

Previous Un antrenor critică dur DDB: "Au ceea ce au vrut"
Next Vești noi dinspre DDB: ”Au băgat un milion de euro”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *