Ioan Andone îngrijorat de viitorul clubului


-->
Din 1 martie 2022, societatea LOTUS, cea care deține pachetul majoritar al lui Dinamo, are un nou acționar: Dorin Șerdean.

Ioan Andone, fostul mare jucător și antrenor al „câinilor” nu vede cu ochi buni această mutare, considerând totul un jaf. Acesta a oferit mai multe informații pentru Playsport.

Ioan Andone: „Fără DDB, clubul nu mai exista acum”

„Eu sper să fie bine pentru Dinamo, dar nu îl văd pe Dorin Șerdean să aibă capacitatea să ajute Dinamo. Păi el a mai fost acolo, cu spaniolii, ei au adus clubul în situația asta. Au adus jucători cu zeci de mii de euro, când ei nu aveu bani. Nu văd nimic bun între Cortacero și Șerdean, cred că sunt manevre la mijloc. Este ceva necurat acolo. Fără DDB, clubul nu mai exista acum. Șerdean și Cortacero au făcut un jaf. Au adus fotbaliști cu salarii uriașe, de 30.000 de euro, iar ei nu aveau bani. Cred că au zis că vine DDB și dă milioane, iar ei câștigă, prin comisioane. Eu așa văd din afară, că au venit la jefuit.

Nu am auzit ca Șerdean să plătească datoriile, să scape clubul, nu am auzit asta. Poate să caute pe cineva cu bani, dar se tot caută de 3 ani la Dinamo și nu s-a găsit”, a comentat fostul mare fundaș.

Îngrijorat de viitor

„Nu prea văd cum poate clubul să iasă din această situație, chiar nu o văd. Insolvența poate să țină ani de zile, îți trebuie venituri mari să poți să te salvezi, a declarat Andone.

Ionuț Negoiță este un om deștept, eu am lucrat cu el, îl știu. Sunt sigur că Negoiță a crezut că acest Cortacero va veni cu bani sau cu un finanțator. Dar trebuia să își ia măsuri de siguranță, nu să dea clubul așa, fără asigurare. A greșit.

Eu l-am pus pe Negoiță în legătură cu niște afaceriști spanioli. S-au dat acte, au existat înțelegeri, apoi au studiat actele și nu au mai zis nimic, nu au mai fost dispuși când au văzut ce era acolo, a mai declarat „Fălcosul”

Citește și:

CTP și isteria din benzinării: ”Să se afle”

Previous Dusan Uhrin la prima conferință: ”Încă n-am semnat”
Next Decizie drastică a lui Florin Răducioiu: ”Îmi pare rău”

1 Comment

  1. […] însă salvarea de la retrogradare nu trebuie să fie obiectivul final al clubului, a afirmat Ioan Andone. ”Fălcosul” este de părere că dacă Dinamo nu va face rost de un nou investitor, situaţia […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *