Ioan Andone în vizită la Săftica


FANATIK a aflat că Ioan Andone, Mircea Rednic și Iuliu Mureșan au avut o întâlnire la baza de pregătire de la Săftica înainte de meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948.

FANATIK a stat de vorbă cu fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, care a venit în vizită la Săftica înainte de antrenamentul „câinilor”. Dinamoviștii au mai avut parte de o surpriză la Săftica, unde a apărut la antrenament și Giani Kiriță.

„Echipa încă nu venise. Eu am vorbit cu Mircea și cu Iuliu Mureșan. Ne-am salutat, doar am lucrat și cu domnul președinte la CFR Cluj. Am trecut doar să îi văd și să mai vorbim de-ale noastre, de fotbal.

Mi-ar fi plăcut să văd un antrenament, să vorbesc cu câțiva jucători pe care i-am avut, pe Sorescu, pe Filip, mai sunt pe acolo, dar așa mi-e greu să vorbesc foarte multe”. – Ioan Andone în exclusivitate pentru FANATIK.

„Trebuie timp”

Ioan Andone a dezvăluit că nu l-a simțit pe Rednic îngrijorat de jocul echipei și de situația în clasament și îndeamnă la calm, pentru că jucătorii veniți mai au nevoie de timp.

„Mircea Rednic nu e îngrijorat. Are nevoie de timp! Îi trebuie timp să muncească, să aducă toți jucătorii la același nivel de pregătire fizică. Nu se poate rezultate peste noapte!

Rednic are experiență mare, a câștigat campionate, e un antrenor foarte bun. Dar repet, trebuie timp pentru că jucătorii nu au făcut o pregătire unitară pe care să o conducă el și e foarte greu în situația asta.

Din nefercire spun eu pentru ei au pierdut patru puncte mari fiind egalați în ultimul minut de UTA și Rapid. Cu patru puncte în plus altfel discutai și sunt convins că așa ar mai fi acumulat și alte puncte.

Va fi o misiune grea dar trebuie să scoată echipa până în iarnă când va avea o perioadă de pregătire. Acolo un antrenor cu experiență știe ce să ceară și să muncească și sigur se va vedea munca lui. Dar în situația de față e foarte greu. E un meci foarte greu și cu Craiova. Un meci foarte important”, a spus Ioan Andone.

Citește și

Rareș Bogdan vrea sancționarea Ralucăi Turcan: ”S-a descalificat”

-->
Previous Unde ar putea juca Dinamo sezonul următor
Next Concluziile lui Rednic după un nou meci fără victorie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.