Ioan Andone: „Greșeli manageriale”


Dinamo are un meci extrem de important joi după-amiază împotriva lui FC Voluntari. Orice rezultat înafara victoriei o condamnă pe Dinamo să mai spere maxim la un loc de baraj.

Managerul general al ilfovenilor, Ioan Andone, este de părere că Dinamo este în această situație din cauza problemelor manageriale și că locul ocupat nu este unul care să arate valoarea jucătorilor.

„Nu m-am gândit niciodată că Dinamo va ajunge aici, nici nu puteam să prevăd așa ceva. Cluburile mari, în general, au o organigramă, au un centru de juniori. Mulți jucători tineri își doreau înainte să ajungă la Dinamo, acum lumea se ferește de Dinamo.

Chestia asta ține de trei-patru ani de zile. Nu au mai fost performanțe, nici măcar în play-off nu s-a mai ajuns. S-au făcut greșeli manageriale mari! Au ajuns la Dinamo jucători care nu meritau să ajungă aici. Nu au fost analizați. Când ajungi la un club obișnuit cu performanța, trebuie să ai o anumită calitate. Și antrenorii s-au schimbat repede, nu poți în trei luni să scoți rezultate.

Dinamo are jucători buni acum, are jucători peste locul pe care se află acum, dar nu este o echipă. Aici e problema. Una este să ai jucători, alta este să ai echipă. Nu poți să faci o echipă peste noapte. Ce se întâmplă la nivelul conducerii își pune amprenta asupra lor. Ei vor să dea mai mult pe teren, însă nu pot. Este o neîncredere”, a spus Ioan Andone, pentru Digi Sport.

Citește și:

Gane îl atacă pe Uhrin: ”Să nu se mai plângă”

-->
Previous Cornel Țălnar atacă DUR conducerea DDB: „Ei au nevoie de amatori”
Next Ioan Andone chemat înapoi: „Mi-au propus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *