Ioan Andone, declarații TARI despre Negoiță și negocierile cu spaniolii: ”Incredibil”


Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a fost omul care a luat legătura cu Negoiță pentru că un grup de investiții din Spania condus de Herminio Menendez este interesat să achiziționeze Dinamo. ”Fălcosul” dă detalii importante de la negocieri. Andone susține că Negoiță a mărit prețul de vânzare al lui Dinamo după ce a văzut să spaniolii chiar sunt interesați.

”Nu are cum să spună vreodată Negoiță despre mine că sunt beat, pentru că noi nu am vorbit decât o singură dată de când a apărut oferta spaniolilor. Alte discuții nu a avut el cu mine. Apoi i-am mai văzut o singură dată în viața mea pe spanioli, știu că vor să facă treabă, nimic mai mult.

Eu doar i-am pus în legătură cu Negoiță și cu avocatul Vali Gheorghiță, le-am urat succes la ambii și asta a fost toată discuția mea cu Negoiță.
De atunci eu, Andone, nu am mai vorbit cu nimeni de la Dinamo, ci doar cu spaniolii. Știu ce se întâmplă cu vânzarea clubului doar de la oamenii lui Menendez. Așa am aflat că de la două milioane de euro a crescut totul la 4 milioane, că spaniolii nu au văzut nici acum toate actele! Incredibil!

Ei nu au știu nici de Legea Sportului în România și acum caută soluții pentru rezolvarea problemei. Vor să înființeze o societate românească și să preia Dinamo prin această societate.

Citește și:

ÎPS Teodosie ia atitudine și cere redeschiderea bisericilor. Credincioșii îi pot veni în ajutor

Previous Un fost ministru din cabinetul Ponta, membru de Elită în program DDB
Next Cine este Jose Melero Marin, omul care e interesat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *