Ioan Andone, declarații TARI despre Dinamo.


Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a acordat un interviu exclusiv pentru gsp.ro în care a vorbit despre echipa sa de suflet și despre cum vede formația în viitor.

”Dacă se păstrează aceeași linie, cu evoluții mulțumitoare, eu zic că Bratu are șanse mari să rămână și din vară. Nu pot să mă pronunț despre ce va face mai departe. E momentul celor tineri și e meritat. Vorbim de niște jucători care au trecut pe la echipele naționale și acum au ajuns antrenori. E foarte bine că li s-a dat credit. Experiența o capeți cu timpul, antrenând. E un lucru foarte bun că antrenează echipe de prima ligă.

E foarte greu de spus dacă va reuși proiectul cu tineri la Dinamo. Dacă vor juca doar fotbaliști din propria pepinieră, e foarte dificil. Pentru că pretențiile aici sunt foarte mari, întotdeauna! E foarte greu să obții un loc de cupă europeană când folosești fotbaliști foarte tineri. Excepția de la regulă e Viitorul lui Gică Hagi, dar acolo e cu totul alt proiect pentru că jucătorii evoluează de foarte mult timp împreună.

E o mare tragedie mereu la Dinamo când nu câștigă campionatul. Anul acesta, de exemplu, a fost ghinion că echipa nu a ajuns în play-off. S-a greșit și la selecționarea lotului cu care te prezinți în competiție. În momentul asta, la Dinamo e mult de muncă.

Nu pot să spun dacă aș reveni sau nu la Dinamo. Ultima experiență pe care am avut-o în Ștefan cel Mare nu a fost prea plăcută. Dar nu poți să știi niciodată ce va fi. Să vedem ce ne rezervă viitorul!”, a declarat Ioan Andone.

-->
Previous BOMBĂ Dragnea a anunțat pe cine susține la alegerile FRF
Next Cum arată jumătățile jucătorilor străini de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *