Ioan Andone chemat înapoi: „Mi-au propus”


Prezent la evenimentul dedicat legendelor participante la marele meci din 25 aprilie 1984, atunci când Dinamo întâlnea Liverpool în semifinalele Cupei Campionilor, Ioan Andone a recunoscut că a fost contactat de către conducerea DDB pentru a se întoarce la Dinamo.

„E o situaţie imposibilă la Dinamo, foarte multe lucruri neclare, rezultatele sunt foarte proaste Am vorbit cu cei de la DDB şi recunosc că mi-au propus să mă întorc şi le-am spus că din vară sunt dispus să discutăm pentru că momentan sunt implicat la Voluntari..”

„Se caută investitor”

„Acum rezultatele se sparg în capul lor.. spaniolii ei trebuiau să vină cu  banii, ei trebuiau să facă eforturile ăstea mari.. Ce face DDB nu ştiu dacă cineva, vreun club din România, va mai avea asemenea suporteri. Din ce ştiu eu se caută un învestitor să cumpere acţiunile de la spanioli, dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România. Ar fi păcat ca Dinamo să retrogradeze”, a mai adăugat Andone.

„Nu m-am gândit niciodată că Dinamo va ajunge aici, nici nu puteam să prevăd așa ceva. Cluburile mari, în general, au o organigramă, au un centru de juniori. Mulți jucători tineri își doreau înainte să ajungă la Dinamo, acum lumea se ferește de Dinamo.

Chestia asta ține de trei-patru ani de zile. Nu au mai fost performanțe, nici măcar în play-off nu s-a mai ajuns. S-au făcut greșeli manageriale mari! Au ajuns la Dinamo jucători care nu meritau să ajungă aici. Nu au fost analizați. Când ajungi la un club obișnuit cu performanța, trebuie să ai o anumită calitate. Și antrenorii s-au schimbat repede, nu poți în trei luni să scoți rezultate.

Dinamo are jucători buni acum, are jucători peste locul pe care se află acum, dar nu este o echipă. Aici e problema. Una este să ai jucători, alta este să ai echipă. Nu poți să faci o echipă peste noapte. Ce se întâmplă la nivelul conducerii își pune amprenta asupra lor. Ei vor să dea mai mult pe teren, însă nu pot. Este o neîncredere”, a spus Ioan Andone, pentru Digi Sport.

Citește și:

Cornel Țălnar atacă DUR conducerea DDB: „Ei au nevoie de amatori”

Previous Ioan Andone: „Greșeli manageriale”
Next Soluția lui Ion Țiriac pentru salvarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *