Invitație surprinzătoare a lui Nicu Badea


Dinamo e față în față celor mai importante partide ale sezonului, cele care vor decide în bună măsură viitorul clubului. Până atunci, „câinii” au acceptat o invitație surprinzătoare la un dineu organizat de Nicolae Badea. Adică omul care le cere despăgubiri de 1 milion de euro și care le-a interzis folosirea siglei!

Conform GSP, începând cu ora 19:00, dinamoviștii, în frunte cu antrenorul Dusan Uhrin, și-au făcut apariția la un restaurant din Parcul Herăstrău. Nicolae Badea a fost primul sosit, în jurul orei 18:00. Invitația fiind trimisă prin intermediul team-managerului Florin Răducioiu.

„Câinii” au acceptat invitația, deși fostul finanțator a anunțat luna trecută că va cere clubului despăgubiri în valoare de 1 milion de euro dacă Dinamo 1948 va mai folosi în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale.

Oficialii clubului au rămas surprinși la auzul acestei vești, ba chiar n-au privit cu ochi buni ideea, ținând cont că ieșirea nocturnă are loc cu doar câteva zile înaintea meciului tur de la baraj. Totuși, jucătorii își vor face în cele din urmă apariția la întâlnirea cu Nicolae Badea, existând inclusiv posibilitatea ca șeful de la Computerland să le ofere o primă.

Nicolae Badea a anunțat că va cere clubului din Liga 1 despăgubiri în valoare de 1 milion de euro dacă Dinamo 1948 va mai folosi în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale.

Societatea lui Badea a cuantificat la un milion de euro folosirea în scop comercial a mărcii FC Dinamo (inclusiv denumirile „Fotbal Club Dinamo București” sau „fc.dinamo.ro”).

Cum varianta unei dispute la tribunal era puțin probabilă, Dinamo a ales varianta pașnică și a demarat un proces de rebranding în urma căruia își va schimba sigla.

Citește și:

A ajuns de decor la Dinamo!

-->
Previous Balthazar Pierre rămâne la Dinamo
Next Declarații șocante: „Nu se dorește”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.