Invitați speciali astăzi la meci


Gazdele duelului de vineri seară, dintre Dinamo – CSA Steaua, de la ora 21:30, pe Arena Națională, au decis că startul partidei să fie unul special.

Saeid Heidarirad și Ante Kuduz, campionii și supercampionii handbaliști care au primit recent cetățenia română, vor da lovitura de începere la derbyul Dinamo – CSA Steaua!

Mai mult, conform unui anunț oficial al grupării sportive din Ștefan cel Mare „cei mai importanți jucători de la echipele Clubului Sportiv Dinamo se vor afla în tribunele Arenei Naționale, la derby-ul dintre FC Dinamo și Steaua, programat de la ora 21:30. Doi dintre ei vor avea parte de un moment special”.

Nu doar campionii de la handbal îi vor susține pe fotbaliștii de la Dinamo, ci și componenți ai echipelor de rugby sau volei.

„Este o onoare pentru mine. Sper să le aduc noroc băieților de la fotbal și să câștige și ei, cum am făcut și noi în Supercupă, cu Steaua”, a declarat Saeid Heidarirad.

„Sper să fie tribunele pline, așa cum merită întotdeauna să fie la Dinamo”, a declarat Ante Kuduz.

Handbaliștii de la Dinamo se pregătesc de debutul în EHF Champions League, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 septembrie, la Sala Polivalentă din București. Jucătorii antrenați de Xavier Pascual, care se va afla și el în tribunele Arenei Naționale, vor întâlni campioana Germaniei, SC Magdeburg.

Citește și:

Culisele divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce a dus la despărțire

Previous Ce absențe are Dinamo în meciul cu CSA
Next Echipele probabile la Dinamo-CSA Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *