Investitori portughezi interesați de Dinamo


Un grup de investitori portughezi are în vedere achiziționarea clubului Dinamo și să îl transforme într-o forță semnificativă în cadrul Superligii României.

Eugen Voicu, acționar majoritar al echipei, a menționat această potențială oportunitate, exprimând dorința de a fi discret până când lucrurile se vor finaliza.

Acționarii majoritari ai clubului, Red&White, sunt în discuții cu mai mulți investitori și fonduri pentru a asigura susținere financiară pentru echipa din București.

Eugen Voicu a menționat subiectul, dar a preferat să rămână discret în ceea ce privește detalii suplimentare.

„Nu vreau să comentez. Întotdeauna trebuie să vii discret până când ai semnat. Cu grupul One subiectul este închis. Nu e o atitudine de respingere, ci de părere de rău.

Avem discuţii, nu pot să dau detalii. Dar, suntem într-un moment în care stabilitatea financiară este asigurată. Nu avem problemele pe care le-am avut pe parcurs. Am avut multe nopţi nedormite în perioada aceasta. Acum suntem pe un traseu echilibrat. Licenţa va fi rezolvată, există bani. Noi suntem în discuţii cu persoane fizice şi juridice. Pot să vină şi fonduri de investiţii. Chiar dacă sunt într-o fază incipientă, discuţiile sunt serioase. Nu aş vrea să intru în amănunte. După ce ieşim din insolvenţă, trecem de acest sezon şi rămânem în Liga 1, nu am luat în calcul o altă variantă.

Ne dorim să rămânem în Liga 1 şi şansele sunt mari în continuare. O să vedeţi că la anul, poate chiar în toamnă, Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori”, a spus Eugen Voicu, pentru Fanatik.

Planuri mare pentru sezonul următor

„Lucrurile vor arăta cu totul altfel. Inclusiv academia de copii. O să investim foarte mult acolo. O să atragem bani, din sponsorizări, Dinamo este un club atractiv pentru companii.

Am avut un buget spre 7 milioane de euro. Din păcate, la încasări nu ne-am atins ţintele, dar am fost conform estimărilor noastre, în rest”, a adăugat Eugen Voicu, pentru sursa citată.

Citește și:

Simona Halep, azi, în circuit: detaliile meciului marii reveniri

Previous Dinamoviștii, atacați din interiorul clubului
Next Eugen Voicu despre venirea lui Țiriac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *