Investitori interesați de Dinamo. Ce îi ține departe


Dinamo nu a scăpat nici de problemele sportive, fiind ultima în clasament, nici de cele financiare. Chiar dacă pe hârtie de jumătate de ani are noi acționari. Cornel Dinu spune că are informații că ar fi oameni interesați de Dinamo, dar actualii acționari i-ar ține departe.

„Din start a sunat… Numele semăna a bere finlandeză sau adusă din Alaska! Nenorocirea este că se știa că acești oameni nu au bani să investească. Dar au intrat într-o afacerea ce credeau că e rentabilă. Măcar Eugen Voicu a recunoscut că nu se pricepe la fotbal. Atunci ce cauți aici?!

Dânsul a fost forjor tratamentist. Pe vremuri, înainte să înceapă filmele la „Patria”, arătau într-un fel de reclame victoriile socialismului, cum luau muncitorii țeava cu un clește să facă treabă acolo. Aia a făcut dânsul! Măcar a fost cinstit, a zis că nu se pricepe. A „reușit” să fie suspendat din postura de colaborator al Mariei Vlas la FNI.

Iar Andrei Nicolescu are un complex periculos de a deveni mare specialist în fotbal. Doar faptul că ai bătut mingea pe maidan, nu îți permite mai mult decât să visezi. N-a reușit să fie ham în „Sania albastră” (n.r. – film regizat de Ioan Cărmăzan după nuvela lui Fănuș Neagu), acum vrea să fie ham-ham în fotbal la Dinamo! După ce a fost doar „zăbală” lui Tudorache (n.r. – fost primar al Sectorului 1) la Rapid”, a reacționat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Se zice că a fost inițiativa lui Nicolae Badea de lua acțiunile de la Șerdean… Este de apreciat, mai ales că a implicat banii lui. Are sentimentul de dinamovist, a vrut să ajute, dar a avut ghinionul de a apela la niște țuțeri. A găsit pe unii care n-au bani, dar au crezut că se descurcă. Iar culmea este că sunt oameni realmente potenți care vor să ajute Dinamo. Dar jongleria de acum îi ține departe.

Previous Mutare de ultimă oră la Dinamo
Next Primele reacții după plecarea lui Pop

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *