Investitor roman la Dinamo? „E echipa mea de suflet”


Dinamo 2020 nu a fost cea pe care și-au dorit-o fanii din Ștefan cel Mare, dar cu toții pornesc cu speranță în noul an. Acea speranță clar nu mai vine de la Pablo Cortacero, pentru că nici măcar un euro nu a intrat din partea lui în ultimele 4 luni la Dinamo.

S-a scris ieri că Ana Maria Prodan ar fi interesată de clubul din Ștefan cel Mare și aceasta a reacționa astăzi.

„Despre Dinamo… e echipa mea de suflet. Dar deocamdată stau un pic, aşa, să văd de fac. În ce parte merg, ce echipă îmi iau, ce partener de afaceri voi avea lângă mine.

Am demonstrat la Sibiu că pot salva de la retrogradare o echipă care era într-o stare critică, cu care am reuşit să terminăm pe locul 2 în play-out. Vedem ce va fi, sper ca anul 2021 să fie perfect pentru mine şi familia mea. La mulţi ani la toată lumea!”, a declarat Anamaria Prodan, citată de digisport.ro.

Suporterii lui Dinamo nu o agreează pe Anamaria Prodan

Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020. Cel mai probabil, fanii „câinilor” nici nu vor să audă de o eventuală implicare a soției lui Laurențiu Reghecampf în Ștefan cel Mare, deși aceasta s-a declarat în repetate rânduri fan al roș-albilor.

Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, intrat într-un serios impas financiar după ce Ionuț Negoiță a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de către Pablo Cortacero. În total, suma obținută de suporterii-acționari se ridică la 860.000 de euro!

Citește și:

Mesajul lui Raed Arafat la început de 2021: ”E greu să luptăm dezbinați”

Previous Cortacero, anunț în presa din Spania: "Am trimis"
Next DDB, dezvăluire importantă despre Contra: "Este adevărat?"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *