Investitor român adus de Țălnar care vrea să preia acțiunile de la Cortacero. Reacția DDB


Dorin Șerdean și Cornel Țălnar s-au întâlnit astăzi cu Jerry Gane pentru a-l informa că situația financiară de la Dinamo ar putea să se schimbe în următoarele zile și au oferit noi promisiuni. De data aceasta nu ”proxima semana”, ci săptămâna aceasta, la final, le-ar fi plătite o parte din salarii, scrie FANATIK.RO.

Antrenorul dinamovist n-a venit singur la întâlnire pentru a nu fi acuzat că are ceva de ascuns față de jucători, ci a mers alături de cei mai importanți fotbaliști. Din informațiile FANATIK.RO, Fabbrini, Sorescu, Paul Anton și Răuță au fost prezenți la întâlnire.

”Domnii Dorin Șerdean și Cornel Țălnar ne-au spus că până vineri o să se plătească unul sau două salarii. Nu credem, le-am spus-o în față că nu credem. Ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, mai ales din partea lui Pablo Cortacero, o bătaie de joc, josnic ceeea ce a facut…

Am avut o discuție cu Dorin Șerdean și cu Cornel Țălnar. Ne-au spus că ei vor plăti ceva, unul sau două salarii. Au fost de față și câțiva jucători. Dacă nu se întâmpla asta, va fi foarte grav. Nu știu ce deciziii vor lua, dar există o stare mare de îngrijorare”, a declarat Jerry Gane la Digi Sport.

Țălnar, scos din Consiliul de Administrație de Cortacero

Este pentru prima dată în ultima vreme când Cornel Țălnar, director tehnic, se implică activ la Dinamo alături de Dorin Șerdean, mai ales după ce a fost scos din Consiliul de Administrație fiind acuzat de către spanioli că face jocurile suporterilor înscriși în Program DDB. Țălnar a votat în Consiliul de Administrație ca Alex Couto să fie demis din funcția de director general și ca Eftimescu să rămână președinte al CA și să aibă drept de decizie.

Conform informațiilor FANATIK.RO, Țălnar a pus țara la cale la Alba Iulia împreună cu Dorin Șerdean urmând ca președintele lui Dinamo, care a fost traducător între Negoiță și Pablo Cortacero când spaniolul a preluat acțiunile, să fie acum din nou traducător pentru un al investitor surpriză care să le preia de la ibericul stabilit în Granada!

Acest investitor surpriză ROMÂN, dar care nu vrea să se afle absolut nimic despre el până în momentul în care ar reuși să preia acțiunile, i-a înaintat o ofertă de 1 milion de euro lui Pablo Cortacero prin intermediul lui Șerdean. Dacă spaniolul acceptă această ofertă, atunci românul ar băga imediat 500.000 de euro pentru plata salariilor restante! Suporterii din DDB au aflat și ei despre această variantă, dar nu cred o iotă.

”Este praf în ochi ca să tragă în continuare de timp și să nu fie luați pe sus pentru că termenul la care ar fi trebuit Cortacero să bage bani sau să predea acțiunile a expirat”, a explicat unul dintre liderii suporterilor.

Citește și:

Veste mare oferită de Jerry Gane: ”Am avut o discuție despre bani” Un alt personaj implicat

Previous Veste mare oferită de Jerry Gane: ”Am avut o discuție despre bani” Un alt personaj implicat
Next Cortacero l-a sunat pe Marica de Sărbători: ”Are un plan”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *