Investiție de 100.000€ la Dinamo


-->
Astăzi a fost anunțat un nou sponsor pentru Dinamo, al treilea din ultima vreme.

Așa cum a fost anunțat, baza de la Săftica este într-o continuă îmbunătățire, grație acestor sponsori. Prin intermediul lui Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor, s-a obținut un contract de sponsorizare, în valoare de 100.000 de euro, prin care una dintre companiile partenere ale roș-albilor a modernizat câteva dintre încăperile unde au acces jucătorii. Acesta a povestit în detaliu în GSP:

„Sunt oameni care ajută, așa cum pot. Bucătăria de la Săftica era veche de 20 de ani. S-a schimbat tot, de la gresie, faianță, echipamente de bucătărie. Totul va fi nou, de ultimă generație.

Apoi, am schimbat și la sala de sport. În vestiar, practic, ploua. Ca să faci acoperișul, trebuie să mergi la club, să ceri 3.000, 5.000 de euro, de unde?!

Așa, chiar dacă nu iei banii cash din sponsorizare, practic, te folosești de niște sume în folosul lui Dinamo, faci ceva durabil. Nu e ca și cum ai lua bere și vin de 50.000 de euro”, a explicat Mario Nicolae pentru GSP.RO.

Conform aceleiași surse, Dinamo se pregătește să intre în insolvență în luna iulie 2021. De aceea, a fost antamat și un administrator judiciar, Răzvan Zăvăleanu, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din vestul țării.

Răzvan Zăvăleanu a mai lucrat în cazurile de insolvență de la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan, în situația medieșenilor fiind într-un conflict deschis cu fostul președinte al grupării, Ioan Mărginean.

„Insolvența e pregătită, dar există riscul unor plecări masive de la Dinamo, de la jucători și până la Uhrin. Dinamo va jongla în viitor fie cu depunctări, fie cu retrogradarea, nimeni nu crede în mod real în salvarea clubului, în acest moment”, au spus apropiații grupării.

Citește și:

Constantin Eftimescu: „Vor fi în continuare probleme”

Previous Constantin Eftimescu: "Vor fi în continuare probleme"
Next Rămâne Nicolae la Dinamo? "Nu cred că poate face față"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *