INVESTIGAȚIE S-a aflat cine este în spatele lui Cortacero. Controlează totul


La Dinamo se încearcă falimentarea clubului chiar de către cel care l-a păstorit în ultimii ani și l-a dus în prag de colaps!

Cei de la FANATIK au făcut o amplă investigație, iar concluzia uluitoare, bazată pe documente oficiale, este că Ionuț Negoiță este cel care controlează în continuare Dinamo! Iar asta deși șeful de la Rin nu mai apare în prim-plan… Dar exact asta și-a dorit Negoiță, planul pus la cale având drept finalitate dorința ca numele de Negoiță să nu fie asociat într-un final cu falimentul sau chiar dispariția unui club istoric. FANATIK a investigat modul în care noul „patron”, Pablo Cortacero a ajuns acționarul unic al firmei „Lotus”, spaniolul devenind de fapt „noul coafor” Drăghia, ultimul fiind și el doar o săgeată trimisă la înaintare de Negoiță în mai 2018.

Pablo Cortacero nu este altceva – vorbind pe acte, nu pe impresii! – decât un alt George Drăghia. Sau, cum glumeau angajații de pe holurile de la „Rin”, lanțul lui Negoiță nu mai e acum până la coaforul de la etajul doi, ci a ajuns până hăt-departe, în Spania, la don Pablo.

Spaniolul băgat la înaintare de Negoiță, cel puțin așa reiese din documente, pentru ca „pianistul de la Rin” să nu-și asocieze deloc în ochii opiniei publice numele și reputația cu ceea ce va deveni, probabil, falimentul răsunător al lui SC Dinamo 1948 SA! Și dispariția unei echipe și a unui brand istoric! Cea mai mare perdea de fum aruncată vreodată peste tot fotbalul românesc…

ACTE OFICIALE și întreaga investigație pe FANATIK.RO.

Citește și:

Președintele Academiei Române, mesaj pentru autorități: ”De preoți cu crucea în mână”

Previous Mircea Rednic l-a înlocuit pe spaniol: ”Este noul nostru antrenor”
Next Rednic aduce unul dintre cei mai mari dinamoviști la Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *