Invențiile lui Uhrin. Prin ce impresionează cehul la Dinamo


Dusan Uhrin este un antrenor destul de retras față de cei dinaintea lui. Nu-i place să vorbească prea mult cu presa, este rezervat și în ceea ce privește ieșirile lui în oraș, muncește mult, se uită ore întregi la meciuri acasă și încearcă să ducă Dinamo cât mai sus.

Tehnicianul care a împlinit ieri 52 de ani a reușit să creeze o atmosferă bună și la echipă. Deși anumiți jucători au ieșit din echipa de start odată cu plecarea lui Eugen Neagoe, Uhrin le-a promis tuturor că vor juca dacă îl vor convinge la antrenamente.

CORECT

Dacă Eugen Neagoe n-a avut nicio problemă în momentul în care în vară au fost exilați mai mulți fotbaliști care s-au pregătit separat pe caniculă până și-au reziliat contractele, Dusan Uhrin a avut curajul să vorbească ferm cu șefii și să salveze doi jucători. Pe rând.

Slavko Perovic poate fi surpriza plăcută a lui Dinamo din a doua parte a sezonului. Sârbul este foarte dornic să demonstreze că staff-ul medical din vară a făcut o mare eroare în cazul său și vrea să-și reabiliteze numele. Vârful a fost foarte bun aseară pe teren cele 30 de minute cât a jucat. A fost bătăios și-a adus victoria ”câinilor” aseară după o pasă a lui Bani, un junior foarte bun din curtea lui Dinamo.

N Diaye este alt jucător pe care Dusan Uhrin l-a salvat. Exclus din lot după ce s-a întors din cantonamentul de la Marbella, Mamoutou s-a antrenat separat, dar nu a făcut atmosferă negativă în lot. După ce Slavko a fost reprimit la prima echipă, la o săptămână distanță, Dusan a vrut să-l vadă și pe fotbalistul adus iarna trecută de Mircea Rednic. Iar aseară chiar a intrat în amicalul cu Chiajna, terminat 2-1 pentru ”câini”.

Citește și:

Cadou perfect făcut de Ionuț Negoiță pentru Dusan Uhrin astăzi

-->
Previous Pariul lui Dusan Uhrin a confirmat cu gol în amicalul cu Chiajna
Next VIDEO Diego Fabbrini trage tare pentru a reveni pe teren

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *