Învață de la el, nu face ca el! Mesaj dur al lui Adrian Mutu pentru dinamoviști


Fost atacant remarcabil la Dinamo, contribuind la titlul din 2000, fost director general la club, Adrian Mutu este în prezent antrenor la Al Wahda Under 21, din Emiratele Arabe Unite, cu care este pe locul 2 în campionatul intern la ”tineret”. După o mai lungă perioadă în care s-a concentrat pe munca de acolo, unde este apreciat de șeicul grupării din Abu Dhabi, ”Briliantul” a vorbit despre Dinamo.

”Nu știu de ce s-a ajuns aici, dar Dinamo trebuie să-și revină cât mai repede. Am văzut că a revenit și Danciu, e foarte bine, chiar e nevoie de un om ca el acolo, să le dea mai multă încredere jucătorilor și să încerce să-i scoată din pasa asta. Nea Mircea are multă experiență și sunt sigur că redresează până la urmă barca. Dar pentru play-off cred că e târziu… Trebuie să bată tot până la final de acum înainte, ca să mai aibă șanse. Oricum, Dinamo își va reveni, stați liniștiți!”, a comentat Mutu pentru Gazeta Sporturilor.

Întrebat ce sfaturi le-ar da jucătorilor, antrenorul a declarat ferm: ”Să se trezească! Să-și aducă aminte că sunt la Dinamo! Știu că pentru unii era doar un vis să ajungă în Ștefan cel Mare, dar acum, că îmbracă tricoul alb-roșu, să se autodepășească și să arate că merită să poarte echipamentul ăla! Fără alibiuri, fără să mai caute scuze că sunt amenințați că sunt dați afară. Ești la Dinamo, poartă-te ca atare și dă tot ce ai mai bun din tine, iar dacă nu ai mare calitate sau execuții, compensează prin determinare! Asta trebuie să fie întotdeauna atitudinea de la Dinamo. Dacă nu ești „artist”, măcar să fii „câine” pe teren!”.

Citește și:

Nota 10! Dat afară, practic, dar motivație pentru cei care mai doresc să îmbrace tricoul alb-roșu

-->
Previous Cum ar fi?! Dinamo intră in cursa pentru un fotbalist dorit și de rivali, dar și de Konyaspor
Next Nota 10! Dat afară, practic, dar motivație pentru cei care mai doresc să îmbrace tricoul alb-roșu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *