Intră bani pentru Dinamo. Mutare importantă


La Dinamo vor fi tot mai multe schimbări pentru ca să reușească clubul să supraviețuiască. Fanii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și înscrierile în DDB au crescut și tot mai mulți cumpără biletele virtuale puse în vânzare. Și cu CFR Cluj se joacă cu casa închisă.

La Dinamo în luna ianuarie vor mai intra bani, care vor fi gestionați doar de românii rămași în conducere. Este vorba despre 230.000 de euro o tranșă din drepturile TV și bani de la diverși sponsori.

Deși nu este o sumă mare, orice ban care intră în club este extrem de important pentru Dinamo. De asemenea, se încearcă atragerea unui om de afaceri care să pună urgent 1 milion de euro pentru a reuși să plătească datoriile urgente ale clubului și să stingă problemele cu jucătorii sau antrenorii care vor pleca.

Miza revocării din funcție a lui Alex Couto asta a fost. Ca să nu mai aibă altcineva în afară de Constantin Eftimescu drept de semnătură și doar el va putea și să managerieze situația financiară și să împartă corect banii care vor intra în club.

Eftimescu încearcă să-l convingă pe Nicolae Badea să salveze clubul și ori să investească el niște bani dacă Cortacero predă acțiunile, ori să atragă un sponsor important, cum era Orange pe vremuri, adus de omul de afaceri de la Computerland.

Citește și:

FOTO Și-a luat ”adio” de la Dinamo venind cu toată familia la Săftica!

Previous S-a găsit vinovatul la Dinamo:"Ar trebui să dea bani"
Next Planul dinamoviștilor cu Bonetti. Motivul real pentru care a fost adus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *