Interzis la Dinamo


-->

Dinamo s-a vândut pe 14 februarie, când Dorin Șerdean a fost de acord să cedeze pachetul majoritar de acțiuni (72,8%) către compania Red&White, reprezentată la conducerea lui Dinamo de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. Noii acționari au susținut astăzi o conferință de presă unde au anunțat că fostele glorii nu vor fi cooptate la Dinamo.

”Gloriile sunt binevenite alături de noi, dar nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei e cea pe care o căutăm noi. Scuzați-mi franchețea, dar nu știu dacă fotbaliștii români care au activat mai mult în România în ultima perioadă (n.r. – nu în străinătate) au căpătat suficientă experiență pentru a administra un club.

Nu spunem că nu pot fi excepții, dar în planul nostru de azi NU intră ideea să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management. Pe alte poziții sunt bineveniți, îi așteptăm alături de noi”, a declarat Voicu în conferința de presă susținută azi.

Întrebat concret dacă a luat legătura cu Cornel Dinu, noul conducător din Ștefan cel Mare a replicat scurt: „Personal, nu m-am întâlnit cu dânsul”.

Pe de altă parte, noii acționari au anunțat astăzi în conferința de presă că au de gând să coopteze pe cineva în cel mai scurt timp pe postul de director sportiv.

Citește și:

Cele mai bune destinații din Europa pentru mâncăcioși

Previous Visul acționarilor: relansarea lui Dinamo
Next Bani la Dinamo. Suma pusă în joc de noii acționari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *