INTERVIU Un fotbalist rupe tăcerea: ”Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristici pentru Dinamo”


Dinamo are în lot jucători foarte talentați români, chiar dacă ei mereu au fost trecuți în linia a doua atunci când conducători actuali sau cei trecuți au preferat să aducă străini pe posturile lor.
Andreas Mihaiu a fost ieri căpitan la Dinamo II, chiar dacă au fost meciuri în care a fost titular la prima echipă. Tânărul mijlocaș a acceptat un interviu pentru doardinamo.ro după cele două goluri înscrise de ieri.

-Bună Andreas, felicitări pentru golurile cu Balotești. Ce înseamnă pentru moralul tău?

Mulțumesc. Înseamnă mult pentru că mi-am ajutat echipa, mă bucur că am câștigat, îmi dau puțină încredere pentru viitor.

-Crezi că vei fi reprimit la prima echipă de către Cosmin Contra?

Nu știu dacă voi reintra în lot. A fost decizia să fiu trimis la echipa a doua, o respect, sunt profesionist și mă pregătesc cât pot de bine.

-Are Dinamo viitor din punct de vedere fotbalistic? Ce ai găsit la echipa a doua?

Eu mă pregătesc și încerc să-mi fac treaba cât mai bine oriunde. Chiar este o echipă foarte tânără cu niște jucători talentați și muncitori care pot face pasul oricând la echipa mare și cu un staff foarte bun, cu idei excelente, ceea ce arată și rezultatele, deoarece nu este ușor să lucrezi cu jucători de 15, 16 sau 17 ani și să câștigi meciuri la nivel de Liga a 3-a. Dar ei trebuie ajutați la nivel de condiții. Ar trebui să fie mai mult profesionalism la nivel de condiții din partea clubului.

”Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristici pentru acest club”

-Ce se întâmplă la Dinamo din punct de vedere financiar? De cât timp nu v-ați luat salariile?

Nu aș vrea să comentez prea mult. Ne-am obișnuit cu situația asta. Neplata, întârzierile și așteptarea, au devenit caracteristici pentru acest club. Dar noi suntem profesioniști, ne antrenăm și ne pregătim cât putem de bine indiferent de situație și la meciul încercăm să scoatem maxim și să dăm 100%.

-Crezi că a fost o greșeală că aproape toți jucătorii din sezonul trecut au fost îndepărtați, în timp ce au venit jucători cu CV-uri bune, dar care până acum n-au reușit să se impună și Dinamo este pe locul 15, retrogradabil cu doar 5 puncte acumulate?

Nu știu. Astea au fost deciziile. Au venit jucători foarte buni, cu valoare și cu personalitate. Trebuie răbdare și încredere că rezultatele vor apărea.

-Te temi pentru viitorul clubului? Crezi că Gigi Mulțescu cu echipa pe care reușise să o formeze în vară ar fi reușit mai multe puncte în acest sezon?

Eu nu mă tem. Părerea mea e că se vor găsi mereu rezolvări la probleme și nu se va ajunge la un scenariu negru. Mister Mulțescu a făcut o treabă foarte bună, a venit într-un moment greu și a salvat echipa cu resursele și cu condițiile pe care le-a avut. Acum e cu totul altceva. Nu pot să compar, dar cum am spus mai devreme, trebuie răbdare și încredere.

-Ai un mesaj pentru suporteri?

Suporterilor adevărați care ne-au ajutat, au donat și au ținut acest club în viață, le mulțumim. Îi respectăm foarte mult pentru sacrificiile pe care le-am făcut și îi așteptăm pe stadion după toată această nebunie cu virusul. Pentru ceilalți care stau în fața tastaturii sau cu telefonul în mână și înjură, critică și nu sunt mulțumiți de absolut nimic, nu vreau să transmit nimic.

Citește și:

Dinamo, mai rău ca în perioada Negoiță. Dezvăluirile președintelui AFAN despre datoriile lui Dinamo

Previous Dinamo, mai rău ca în perioada Negoiță. Dezvăluirile președintelui AFAN despre datoriile lui Dinamo
Next Au venit niște bani la Dinamo. Condiția lui Cosmin Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *