INTERVIU Spiderman își dezvăluie secretele: ”Montini a avut dreptate”


Victoria de aseară cu Hermannstadt i se datorează și lui Riccardo Piscitelii, care a făcut un meci perfect aseară și a reușit să apere și un penalty. Chiar și Mircea Lucescu l-a felicitat pe portar după prima victorie categorică a ”câinilor” din acest sezon.

-Chiar ai fost Spiderman cu Hermannstadt…

Da, da, Montini a avut dreptate (n.r. el l-a caracterizat așa înainte ca portarul să vină la Dinamo). Sunt fericit că am reușit să-i fac pe suporteri bucuroși și sper de acum să reușesc să țin poarta închisă.

-Cum de ai apărat atât de bine?

Am ales momentul potrivit pentru a sări și a reuși să resping mingea cu o mână, sunt foarte fericit. Am avut trei penalty-uri și am reușit să salvez unul, sunt foarte bucuros pentru asta.

-Ai mai fost aproape să salvezi și în meciul cu CFR…

Da, atunci am atins mingea dar nu a fost suficient. La meciul ăla nu am fost prea buni. Dar așa este fotbalul, odată câștigi, odată pierzi.

-Știi că ieri a fost Ziua Câinelui?

Da, am văzut la Montini că a pus pe Instagram o poză despre asta. Eu nu am câine, așa că nu știu prea multe despre asta. Dar noi suntem câinii roșii, deci a fost ziua noastră.

-Cum este viața în România pentru tine?

Foarte frumoasă. Avem tot ce ne trebuie aici, este similară cu cea de la Milano. Eu am trăit mereu în Italia, așa că eu am crezut că va fi diferit aici, dar nu este. Avem totul la dispoziție.

-Cum este pentru tine să joci acum în echipă cu trei italieni?

A fost pentru prima dată când am mers în vestiar cu Fabbrini și a fost bine, eu vorbesc puțin engleză, dar evident că pentru mine e mai simplu să vorbesc italiană. Sunt fericit pentru Fabbrini că a debutat cu o victorie și sper că Montini e bine cu glezna și vom face treabă bună la Dinamo.

Citește și:

Pe cine au remarcat conducătorii lui Dinamo. Ce spun de transferul lui Puljic

Previous Pe cine au remarcat conducătorii lui Dinamo. Ce spun de transferul lui Puljic
Next ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat Claudiu Florică în ce o privește pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *