INTERVIU Slavko Perovic: ”Le promit fanilor că n-o să dezarmăm”


CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

Slavko Perovic a început bine noul an. Atacantul sârb tocmai a înscris singurul gol al dinamoviștilor în partida cu NK Osijek, 1-1, și a dezvăluit care sunt gândurile sale pentru 2020.

Cum te simți după ce ai înscris primul gol în 2020?

– Este doar un meci amical și este important să înscriem și să câștigăm, dar în acest moment cel mai important este să ne mișcăm bine și să prindem încredere pentru sezonul care va începe.

Cum crezi că va fi în campionat?

– Va fi dificil, dar vom vedea. Ceea ce este important pentru noi în această perioadă de pregătire este că de la meci la meci jucăm mai bine și sper că vom fi pregătiți atunci când a reîncepe Liga 1. Nu este corect să vorbim despre play-off acum, dar sunt sigur că la sfârșitul celor 4 meciuri pe care le mai avem de jucat în sezonul regulat vom ieși cu fruntea sus.

Cum e fără Dan Nistor?

– Greu. Era cel mai important jucător al nostru. E unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, ăsta nu este un secret. Dar ăsta este fotbalul, trebuie să continuăm. Avem de asemenea jucători buni și vom vedea cum va fi când va reîncepe sezonul. Poate că unii se vor autodepăși. Sper ca acum să adoptăm o altă tactică, să facem mai puține greșeli, dar sigur lui Nistor i se va simți lipsa.

“Puljic, noul căpitan? Nu ştiam”
-Cum e cu noul căpitan, Ante Puljic?

– Noul căpitan? Sincer, la acest meci n-am știut cine va fi căpitan. Dacă va fi Puljic sau Ioan Filip. Dar noi ne respectăm și nici nu contează cine poartă banderola. Căpitanul trebuie să facă lucruri mai multe decât ceilalți jucători și sunt sigur că el se va descurca de minune să facă asta.

Crezi că puteți să câștigați Cupa României?

– Cu siguranță. Credem. Noi luăm meci de meci și încercăm să fim din ce în ce mai buni. Acum poate că avem mai multe șanse în Cupa României să luăm acest trofeu și vom trata foarte serios primul meci.

Ce spui despre faptul că Negoiță are de gând să vândă clubul?

– Nu știu nimic despre asta și nici nu mă gândesc la așa ceva. El e patron, asta e afacerea lui, noi avem alte afaceri pe teren.

Cum ai văzut tu problemele cu banii?

– Nu mă gândesc la ele. Banii sunt importanți pentru toată lumea, dar acum, în acest moment în care vorbim, nu contează atât de mult. Ne-am primit un salariu, mai avem niște restanțe, dar nu este situația atât de gravă.

Cum te înțelegi pe teren cu Vali Lazăr?

– Foarte bine, e un jucător bun, e primul meci în care am jucat împreună, sper ca de la meci la meci să facem un tandem cât mai bun. Andrei Sin însă astăzi m-a ajutat foarte mult cu acea centrare, mi-a făcut viața ușoară, era imposibil să n-o bag în poartă. E un fotbalist bun care n-a mai jucat de mult timp și merită și el o șansă.

Ai învățat română?

– Încerc, dar pentru mine este dificil pentru că noi avem o limbă slavonă, iar româna e o limbă latină. Încerc în primul rând să înțeleg atunci când se vorbește cu mine. Nu știu multe cuvinte. Partea bună acum e că antrenorul vorbește tot în engleză așa că nu avem probleme și nici timp să învățăm. Înainte cu Neagoe el vorbea în română și noi eram obligați să înțelegem ce spune.

Ai un mesaj pentru fanii dinamoviști?

– Ca de fiecare dată, să stea alături de noi pentru că noi vom face totul pentru ei, să nu ne lase singuri pentru că noi n-o să dezarmăm și n-o să-i mai dezamăgim.

Citește și:

Ahmed Bani: ”Sunt, voi rămâne și voi muri câine”. Cum îi spun colegii

-->
Previous Ahmed Bani: ”Sunt, voi rămâne și voi muri câine”. Cum îi spun colegii
Next Dinamoviștii au luat în mare decizia în cazul lui Diouf

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *