INTERVIU Sergiu Hanca: ”Am să muncesc și mai mult”


Mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca, a acordat un interviu exclusiv pentru gsp.ro în care explică ce se întâmplă cu el în ultima perioadă și le promite fanilor că va face tot ce-i stă în putință să se autodepășească. De asemenea, el mărturisește că îl apreciază foarte mult pe Valentin Costache, fotbalistul de 19 ani care a jucat titular pe postul său la Ovidiu.

– Sergiu, cu ce rămâneți după această eliminare rușinoasă cu Athletic Bilbao?

Eu cred că e o experiență din care avem foarte multe de învățat. Bilbao nu este doar fotbal, este o adevărată religie aici. Jucători ca Muniain, Laporte sau Inaki Williams sunt de talie mondială și pot juca la orice club din lume. Bilbao e una dintre marile echipe ale Europei.

– Ai fost schimbat cu Costache. Te-a deranjat asta?

De ce să mă deranjeze? Costache este unul dintre preferații mei și mă bucur foarte mult că a rămas anul acesta lângă prima echipă. Îi dau mereu sfaturi și am grijă de el. Sunt sigur că va ajunge un jucător mare pentru că are toate calitățile necesare.

– Ești criticat pentru evoluțiile tale din ultima perioadă. Ce se întâmplă cu tine?

Este doar o perioadă nefastă pentru mine, dar orice jucător trece prin astfel de momente. Anul trecut pe vremea asta eram rezervă și nu m-am lăsat, am muncit din greu și am ajuns unde am ajuns. Anul acesta am să muncesc și mai mult și sunt sigur că voi avea un sezon mai bun decât cel de anul trecut. Eu dau totul fotbalului și nu regret nimic. Aș fi putut să am deja un gol și două assist-uri în aceste patru meciuri. Cred că doar ghinionul a făcut nu fie așa.

-Ce vă propuneți acum?

Noi avem cea mai bună echipă din România, trebuie doar să avem puțină răbdare pentru că au venit mulți colegi noi și în momentul de față ne sudăm echipa. Veți vedea că Dinamo va lua titlul anul acesta.

Citește și:

Mesajul lui Rivaldinho pentru suporteri. Astăzi este o zi specială pentru el

-->
Previous Nicolae Dică, singurul cu un discurs normal de la FCSB
Next Astăzi este ziua lui Cosmin Bărcăuan. La mulți ani!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *