INTERVIU Sean McDermott își dezvăluie secretele: ”Sigur”


Portarul lui Dinamo, Sean McDermott, a acceptat un dialog în exclusivitate pentru doardinamo.ro, chiar pe peronul Gării de Nord din București, înainte să plece alături de echipă la Brașov cu trenul. Goalkeeperul care trebuie să suplinească plecarea lui Jaime Penedo a dezvăluit cum a fost convins să vină în țara noastră și cu ce îl ajută Mircea Rednic să fie sigur că va apăra bine.

-De când nu ai mai mers cu trenul?

În Anglia mergem des cu acest mijloc de transport,  pentru mine e normal. Trenul e tren, așa că nu contează dacă e din România sau e din altă țară, ne adaptăm. E bine că știm exact ora când ajungem.

-Ai avut emoții la primul meci?

Da, mereu am emoții. Deoarece este o echipă nouă, dar până la urmă le-am învins și sper ca și mâine să luăm cele trei puncte.

”A fost un start perfect”

-Cum te-ai adaptat în țara noastră?

Îmi place foarte mult în România, oamenii au fost foarte prietenoși cu mine, am câștigat primul meci, deci totul este în regulă. Atmosfera a fost foarte frumoasă în primul meci, echipa a jucat destul de bine, am avut și al 12-lea jucător -în tribună, a fost un start perfect.

-De ce ai ales România?

Pentru că Dinamo București este un club foarte mare, cred că a fost alegerea perfectă pentru mine, pentru această nouă etapă din cariera mea, știam ce înseamnă acest club în România și trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor.

”Mi-am spus: Am o ofertă de la un club foarte mare? Trebuie să încerc!”

-Ce știai despre România înainte să vii aici?

Am mai fost odată aici, în 2011, la un campionat de juniori, a fost o experiență foarte bună, de aceea m-am și hotărât să mă întorc, aveam doar amintiri plăcute de aici, așa că mi-am zis: ”Am o ofertă de la un club foarte mare? Trebuie să încerc!” E o provocare pentru mine.

-Ce ți-ai propus cu Dinamo?

Vreau să ajut echipa să urcăm cât mai repede în clasament, vom lua meci de meci, meciul trecut am luat 3 puncte, sper să luăm și mâine încă 3 și vom vedea la final.

”Mircea Rednic mă lasă să fiu eu însumi și sigur voi apăra bine”

-Cum este Mircea Rednic pentru tine?

Este un antrenor foarte bun. M-a primit foarte bine, simt că pot fi eu însumi cu el, iar asta este foarte bine, dacă pot să fiu eu însumi, atunci sigur voi apăra bine, e cel mai important pentru mine. Chiar a fost foarte bun cu mine de când am venit aici.

Crezi în play-off?

Cât este posibil matematic, cred, da!

Citește și:

VIDEO ”Câinii” au plecat cu trenul la Brașov

 

-->
Previous VIDEO ”Câinii” au plecat cu trenul la Brașov
Next El e locomotiva lui Dinamo. Ce spune Montini despre călătoria cu trenul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *