INTERVIU Salomao: ”Vă mulțumesc pentru modul în care m-ați primit aici”


Mijlocașul lui Dinamo Diogo Salomao, a învățat deja câteva cuvinte în română și vrea chiar să ia cursuri ca să învețe cât mai repede limba noastră. El auzise de Hagi înainte să ajungă în România și este fericit că a avut ocazia să-l cunoască personal pe Rivaldo.

-Cum crezi că va fi partida cu Viitorul?

O altă partidă complicată, dar asta ne va aștepta acest sezon, am avut un meci foarte dificil acum acasă și va fi la fel de greu și acum în Liga 1, jucăm împotriva campionilor și trebuie să mergem în deplasare știind toate dificultățile pe care le avem. Trebuie să fim foarte serioși, concentrați și organizați și să fim uniți ca să luăm cele trei puncte.

-Ai auzit de Hagi înainte să vii în România?

Da, eu îl știam din vedere, l-am văzut în unele partide pe care el le-a jucat pentru țara voastră la mondialul din 1998, l-am văzut jucând și este clar că el cunoaște foarte bine fotbalul românesc și este un plus pentru Viitorul acest lucru. Sunt bine organizați, cunosc foarte bine echipa noastră și va fi destul de dificil pentru noi.

-Cum te simți când îți strigă suporterii ”Hai cu toții la Bilbao, să-l vedem pe Salomao”?

Da, am ascultat asta la prima partidă cu Juventus și nu știam ce înseamnă la început dar ulterior mi-au spus colegii, sunt foarte fericit să ascult asta și să știu aprecierea fanilor, le mulțumesc pentru modul în care m-au primit aici.

-Cum se simte Rivaldinho acum? Va marca din nou?

După acest gol presupun că este cu capul în nori. E un moment foarte special pentru el, e un gol într-o competiție care îi va marca cariera, a avut familia lângă el și asta a fost foarte important pentru el.

-Cum ți s-a părut tatăl lui?

Foarte accesibil, de treabă. E o persoană foarte liniștită, un jucător pe care îl admiram când eram mic, am avut posibilitatea de a vorbi înainte de meci, un adevărat domn!

-Cum te simți în România?

Foarte bine. M-am adaptat foarte bine de la început. Toți m-au tratat și m-au primit foarte bine. Sunt încântat de club, de oameni, de suporteri. Când ești fericit într-un loc este foarte important și cred că se vede asta.

-Cine te învață româna?

Încerc să învăț singur vorbind cu colegii, mă ajută destul de mult Filipe Nascimento care vorbește deja limba voastră foarte bine. Eu vreau să iau și ore de română ca să învăț cât mai repede. Acum știu numerele, bună dimineața, lucruri simple care mă ajută zi de zi.

-->
Previous Contra: ”Voi miza pe jucătorii care își doresc să fie titulari”. Cum ar putea arăta echipa
Next Dinamo scapă iar de Ander Iturraspe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *