INTERVIU Rivaldinho: ”Becali o să-l lase pe Alibec să plece liber? NICIODATĂ”


Rivaldinho a plecat din România în Bulgaria, la Levski Sofia, dar promite că se va mai întoarce pentru fiul său. Pentru familia lui țara noastră va fi mereu specială. Aici s-a născut Davi. Fiul lui Rivaldo a acordat un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro în care face niște acuze destul de grave și explică de ce a fost nevoit să plece de la formația care i-a intrat în suflet.

-Riva, ce iei cu tine după experiența Dinamo? Ai spus că îți vei da și sângele pentru ca această echipă să câștige și fanii te-au apreciat pentru că ai arătat dăruire pe teren.

O să îmi rămână mereu în suflet fanii lui Dinamo și România. Vor avea mereu un loc în inima mea. A fost un an minunat pentru mine.

-Toată lumea vrea să știe ce s-a întâmplat, nu a părut o atitudine corectă din partea clubului să vă lase singuri să vă antrenați la Săftica….

Sincer, adevărul e că ei nu au habar să facă afaceri. Fotbalul este o afacere. Ei trebuie să învețe de la Becali sau de la Hagi. Ei se așteaptă să cumpere un jucător liber de contract și în șase luni să îl vândă pentru 2 milioane de euro. Cum este posibil să îl lași pe Azer, Maxi și pe mine să plecăm liberi??? Nu înțeleg. E nebunie curată. Am doar 22 de ani. O să fiu din ce în ce mai bun, am pașaport spaniol, aveam cele mai multe goluri din lotul lui Dinamo și am plecat liber! Chiar nu înțeleg.

Ok, am ratat un gol în ultimul joc, dar cine nu ratează? Benzema de la Real Madrid nu este într-un moment bun, dar Florentino Perez n-o să-l lase niciodată să plece liber! Alibec de la FCSB  nu a înscris, crezi că Becali o să-l lase să plece LIBER? NICIODATĂ! Și eu, aveam 4 goluri, am jucat accidentat să o ajut pe Dinamo. Adam nu are mai multe, Salomao, Costache, Bokila, Popa. Poate este altceva ce noi nu știm.

-Ce ți-a spus tatăl tău despre această situație?

Tatăl meu știa că eu nu sunt fericit să rămân cu acest antrenor. De mult timp. De când a dat Miriuță un interviu în care a spus că străinii nu știu ce înseamnă Dinamo. Asta nu este o atitudine bună a unui antrenor. Așa că el mi-a spus să-mi urmez inima și cred că am făcut o alegere foarte bună să vin la Levski.

-Vei da totul pentru Levski și pentru a arăta conducerii lui Dinamo că au făcut o mare greșeală când te-au pus pe lista de transferuri?

Voi da totul pentru Levski deoarece este un club care mi-a întins o oportunitate și cred în mine. Dar niciodată nu voi juca ca să arat lui Dinamo  ceva. Acum Dinamo e trecut. Nu mai trebuie să mai arăt nimic. Am arătat deja. Am plecat ca cel mai bun marcator din acest sezon pentru acest club. Corect, nu e un număr bun pentru un atacant, dar după felul cum am jucat, după felul în care merg lucrurile acolo, a fost ok. Pentru că echipa nu joacă deloc bine.

-Te-ai mai întoarce să joci în România?

Să joc nu știu. Să vedem ce ne rezervă viitorul. Dar pentru vizită, cu siguranță mă voi întoarce. Mi-au plăcut foarte mult românii, când fiul meu va crește o să venim să-i arătăm locul unde s-a născut și să vadă și el ce amabili sunt românii.

-->
Previous EXCLUSIV Rivaldinho dă de pământ cu Miriuță și explică de ce a plecat de la Dinamo
Next Torje, în stand-by. Vezi ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *