INTERVIU Răspunsul lui Penedo referitor la faptul dacă rămâne la Dinamo


Jaime Penedo este de departe portarul meu preferat. Pot fi subiectivă deoarece știu că este un om foarte religios și familist în afara gazonului. Iar din iarnă până acum, când i s-a dat șansa să apere, a făcut-o exemplar. Din nefericire, șansele ca el să continue la Dinamo sunt infime după ce conducerea roș-albilor i-a pus condiția ca el să renunțe la națională. El are șansa să apere la Mondial pentru Panama. Dar înainte să plece el a vândut astăzi bilete pentru finala Cupei.

-E prima finală pe care o joci la Dinamo. Cum te simți?

Suntem foarte motivați. Sunt foarte fericit și mândru de echipa aceasta, de colegii mei, a fost un sezon în care am avut de toate câte un pic, momente dificile, complicate, dar la final terminăm bine, asta simt din reacția suporterilor. Ei ne transmit că sunt mulțumiți de noi și asta ne spune că suntem pe un drum bun.

-Vei continua la Dinamo?

Acum sunt prea concentrat la această finală ca să mă mai gândesc la altceva. Sunt 100% convins că lucrurile vor ieși bine sâmbătă și vreau să mă gândesc doar la asta. Știu că trebuie să iau o decizie pentru că dacă nu voi continua echipa trebuie să-și facă planurile ei. Nu o să trag de timp, se va afla ce voi face. Dar cea mai importantă este această finală de sâmbătă.

-Ai biletul de întoarcere Panama-București?

Nu, nu îl am. Îl am doar pe cel de a pleca deocamdată.

-Contra te va convinge să rămâi?

Avem un tehnician foarte bun, mi-a plăcut foarte mult ceea ce a transmis echipei, suntem mult mai dinamici, e un antrenor tânăr, care abia a ieșit de pe terenul de fotbal și încă are spiritul asta de jucător, asta este extraordinar pentru grupul nostru, avem mulți jucători tineri. Cred că va fi foarte importantă finala de sâmbătă pentru că ar fi un nou început spre ceea ce vor fanii lui Dinamo.

-Ai un mesaj pentru fani?

Fanii lui Dinamo întotdeauna m-au impresionat. Eu sunt foarte onest, am stat doar un an aici dar o să port mereu cu mine această galerie extraordinară în suflet. Eu nu înțeleg româna, nu am reușit să învăț. Sperăm să le mulțumim sâmbătă seara pentru tot ceea ce fac pentru noi și să ridicăm împreună Cupa Ligii deasupra capului.

Citește și:

Bilete pentru finala Cupei Ligii, de astăzi la Național Arena

-->
Previous Dielna, dorit de o formație din Anglia
Next Unde va pregăti Dinamo sezonul următor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.