INTERVIU PREMIUM Răzvan Gavriloaia către fotbaliști: ”Puteți și voi ajunge în CL”


Răzvan Gavriloaia a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai meciului cu Sporting Lisabona, scor 26-27. El a marcat 6 goluri și a acceptat un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro în care a vorbit despre meci și despre ce a însemnat pentru el să joace în Liga Campionilor. Răzvan a avut și un mesaj pentru fotbaliștii de la Dinamo care au fost în sală. Răzvan este tot timpul susținut în tribune de Maria, fetița lui de 4 ani.

-Răzvan, unde s-a pierdut meciul?

Este evident pentru toată lumea că în repriza a doua, acolo nu am reușit să gestionăm foarte bine atacurile și le-am dat șansa să intre repede în joc. Poate dacă reușeam să ținem începutul de repriză a doua mai strâns și nu le dădeam repede elanul ăsta ar fi fost altul jocul, dar din păcate ei sunt o echipă foarte puternică și cu experiență care au știut să gestioneze foarte bine greșelile noastre, au știut să profite și apoi nu ne-au mai dat șansa să intrăm pe culoarul spre victorie.

-Ce-au însemnat pentru voi aceste meciuri în Liga Campionilor?

Sincer, o plăcere! Am jucat în competiție supremă în handbal, să joci meci de meci cu niște suporteri fantastici în spate, să simți că ești iubit, pentru asta te apuci de sport. Eu personal pentru asta m-am apucat de sport și mă bucur că am ajuns aici.

-Ce înseamnă aportul fanilor pentru voi? Cum ați reușit să-i aduceți într-un număr atât de mare?

Ca în orice în România, cu rezultate reușești să-i aduci. Fanii dinamoviști mereu au fost alături de echipă dar această comuniune dintre conducerea echipei, jucători și fani s-a legat pe parcurs și am ajuns să fim un tot unitar.

”Speram să arătăm a câini adevărați să-i impulsionăm și pe băieții de la fotbal”

-Sunteți mândri că ați reușit să-i aduceți în tribune pe Mircea Lucescu, pe Mircea Rednic, pe jucătorii lui Dinamo de la fotbal?

Da, este o onoare pentru noi să vină domnul Lucescu, domnul Rednic. Ei sunt oameni de sport care nu mai au nevoie de prezentări, nu putem decât să ne înclinăm în fața lor și chiar astăzi speram să arătăm a câini adevărați și să-i impulsionăm și pe băieții de la fotbal în eventualitatea play-out-ului, pentru a reuși să se redreseze moral pentru că probabil și ei acolo suferă puțin.

-Voi vă uitați la meciurile lor? Mergeți și voi acum să-i susțineți?

O să mergem de fiecare dată când avem ocazia. Eu din păcate doar de două ori am ajuns pentru că am o fetiță care-l iubește mult pe tati și de fiecare dată când termin antrenamentul, imediat primesc telefon să ajung mai repede acasă. De aceea nu reușesc să merg la toate meciurile, dar i-am urmărit și la televizor, sunt băieți mărinimoși, sunt sufletiști, muncesc, dar și la ei, pare un moment din punct de vedere moral ușor nefericit.

”Dacă nu crezi, stai acasă în fața televizorului”

-Crezi că ei vor ajunge vreodată în Liga Campionilor?

Dacă nu crezi, nu te apuci. Dacă nu crezi, stai acasă în fața televizorului. Nici eu nu aș fi crezut că la 36 de ani o să ajung să joc în Liga Campionilor, în 16-imi sau în optimi. E ceva ce s-a realizat prin multă dorință și prin muncă și sunt convins că și ei au capacitatea să realizeze, doar că trebuie să creadă în ei și să muncească zi de zi pentru asta.

-Ce urmează pentru voi?

Pe termen scurt este cupa, într-o săptămână avem Cupa României, un obiectiv pe care ne dorim să-l îndeplinim, ne dorim foarte mult să câștigăm Cupa, iar în campionat am început ușor, ușor, să ne revenim. Ne chemăm Dinamo București, trebuie să câștigăm campionatul! Asta este ceea ce ne propunem cu toții.

Citește și:

VIDEO Mutarea excelentă a lui Rednic la Dinamo

-->
Previous VIDEO Mutarea excelentă a lui Rednic la Dinamo
Next Un dinamovist este talismanul celor de la FCSB! Dezvăluirea lui Teja

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *