INTERVIU PREMIUM Prunea îi transmite un mesaj CLAR lui Negoiță. Ce vrea de la fani


Florin Prunea are trei săptămâni de când este directorul general al lui Dinamo și trage concluziile stagiului de pregătire de la Marbella într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro. Fostul portar a reușit în această perioadă 10 transferuri, a stat zi de zi aproape de Eugen Neagoe și jucătorii săi, vorbește des cu Ionuț Negoiță, căruia i-a cerut să vină mai aproape de fotbaliști, dar și să nu mai fie restanțe salariale la Dinamo. În schimb, el garantează că în acest sezon clubul din Ștefan cel Mare își va îndeplini obiectivele.

-Vă bucurați că ați terminat cantonamentul din Spania cu trei victorii?

Nu contează prea mult rezultatele din meciurile amicale, contează punctele, când  vom juca pe ele. A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost atipic, destul de scurt, dar băieții s-au angajat destul de bine la efort. Am întâlnit adversari destul de buni, care ne-au pus probleme, Kilmarnock este o echipă care va juca în cupele europene, iar băieții nu au cedat. Au fost condiții extraordinare la Marbella, am fost feriți și de accidentări, exceptându-l pe Andrei Sin, care-și va reveni cu siguranță până la meciul cu Viitorul.

-Veți mai avea și un meci amical, cu Chindia Târgoviște?

 

Previous S-A STABILIT Primul meci care se joacă pe Arena Națională și prețul biletelor
Next Câteva concluzii după ce am fost cu Dinamo în cantonament. Cum poate arăta echipa cu Viitorul

1 Comment

  1. Avatar
    Radu
    iulie 6, 2019
    Răspunde

    Peste ce avem acum : TORJE, să nu uităm că Torje a mai venit pe 10.000 de euro pe lună, cred că ar fi o variantă bună. RĂDUȚ, o soluție ca mijlocaș coordonator, lângă Nistor, cred că ar veni pe un salariu ok. Cu cei 2 cred că intrăm liniștiți în play-off.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *