INTERVIU PREMIUM Gabriel Moura: ”Cred că putem fi campioni”. Fiul unui mare jucător l-a convins să vină


Gabriel Moura a demonstrat aseară că poate fi cel mai bun transfer al lui Dinamo din această vară. Fundașul dreapta a intrat la jumătatea celei de-a doua reprize și a reușit o pasă de gol pentru Daniel Popa. Noi am făcut un interviu mai amplu cu Gabriel Moura în care își dezvăluie secretele pentru cititorii doardinamo.ro.

-Ce înseamnă pentru tine acest transfer la Dinamo?

Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit să fiu la un club atât de mare cum este Dinamo, cu o istorie frumoasă, sper să dau tot ce e mai bun din mine pentru a le face o bucurie suporterilor acestei echipe.

”Sunt aici pentru a da totul pentru Dinamo”

-Ce sau cine te-a convins să vii la această echipă?

Antrenorul, mai ales că am lucrat cu el în sezonul trecut, am vorbit acum două săptămâni, acum ne-am pus de acord, am semnat și sunt aici pentru a da totul pentru Dinamo.

-Cum este Eugen Neagoe ca antrenor?

Pentru mine este foarte important, mi-a deschis porțile pentru o carieră în România, la Sepsi am făcut o treabă foarte bună, am fost în play-off cu Sepsi pentru prima dată în istorie, e un antrenor foarte bun, îmi dă foarte multă încredere, vorbește mult cu jucătorii, acum am oportunitatea de a lucru cu el din nou și sper să-l pot ajuta să îndeplinească obiectivele pe care le are cu Dinamo.

”Cred că putem fi campioni”

-Crezi că se poate să fiți campioni?

Da, eu cred că în fotbal totul este posibil. Sunt atâtea exemple în toată lumea fotbalului, cred că da, putem fi campioni. Dar important e să câștigăm fiecare meci și să tragem linie la final.

-Care crezi că va fi secretul lui Dinamo în următorul sezon la cum îl cunoști pe Eugen Neagoe?

Cred că multă muncă, trebuie să luptăm mult și împreună să reușim să ne îndeplinim obiectivele.

-Cum ești tu, ca jucător? Dar ca om?

Sunt un fotbalist care încerc să dau tot ce e mai bun din mine mereu pentru echipă, să-mi ajut colegii, să respect pe toată lumea, sunt jucător de grup. Ca om sunt normal. Încep puțin mai timid, dar apoi sunt destul de extrovertit, îmi place să glumesc, să mă distrez cu jucătorii, sunt foarte vesel și liniștit.

”Fetița mea se va naște luna viitoare”

-Ce muzică preferată ai?

Îmi place mai mult muzica braziliană, pagodi, samba.

-Ce îți place să faci în România?

Să stau în casă și să mă plimb cu familia mea, prima mea fetiță mea se va naște luna viitoare și sunt foarte fericit. Abia aștept să vizitez România cu ele. Doar că soția mea acum e în Portugalia, va naște acolo și va veni cu fetița când va putea călători. Sunt foarte liniștit. Nu-mi place viața de noapte de când am familie.

-Soției tale îi place țara noastră?

Da, când am fost la Sepsi am stat în Brașov, îi plăcea foarte mult acolo, e un oraș foarte frumos, ai unde să te plimbi, cred că și în București vom avea multe lucruri drăguțe de vizitat.

”Pentru mine Dumnezeu este TOTUL”

-Ești o persoană religioasă?

Da, foarte. Am multă credință, de aceea mi-am tatuat și pe corp, să văd în fiecare zi aceste imagini și să-mi amintesc în fiecare moment de Dumnezeu. Cred că fără Dumnezeu nu suntem nimic. Pentru mine Dumnezeu este TOTUL.

-Cum este viața în Brazilia?

Puțin diferită. Suntem persoane foarte animate, sărbătorim mereu ceva în familie, suntem persoane foarte vesele.

-Cum ai început tu fotbalul?

Am început de copil cu mingea la braț, jucam și în casă cu tatăl meu, apoi am mers la școală, jucam fotbal în echipa școlii. De la 6 ani m-am apucat. Și apoi am mers la o echipă profesionistă din orașul meu natal.

-Cum ai ajuns în România?

În România era prietenul meu, Filipe de Oliveira, el a jucat la Sepsi 5 luni, eu eram în Portugalia, el m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să vin. I-am spus că nu am nimic sigur în acel moment și el a vorbit despre mine la Sepsi și așa a venit această oportunitate.

”Rivaldinho mi-a spus că Dinamo e un club spectaculos și fanii lui Dinamo sunt incredibili”

-Cunoști vreun jucător brazilian care joacă în România?

Da, jucând contra lor m-am împrietenit cu Eric de Olivera și Rivaldino. Ambii sunt persoane foarte bune, am vorbit mult cu Rivaldinho acum, e o persoană foarte bună.

-Ce ți-a spus Rivaldinho de Dinamo?

Da, mi-a spus că e un club foarte mare, spectaculos. Că dacă totul merge bine vom juca cu stadionul plin și e incredibil. Și că fac o alegere bună dacă vin aici.

”Doar împreună cu suporterii putem obține rezultatele dorite”

-Cum ți s-a părut stadionul lui Dinamo? Cum îl percepeai când jucat acolo?

Cred că acum Dinamo va juca pe National Arena. Dar întotdeauna era greu să joci contra lui Dinamo pentru că are mulți suporteri care susțin tot timpul echipa, e o atmosferă foarte pozitivă în afara terenului. Sper ca ei să vină alături de noi și în acest sezon pentru că împreună vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

-Ai un mesaj pentru suporterii lui Dinamo?

Da, vreau să le spun că pot conta pe mine, voi da tot ce mai bun pentru Dinamo pentru a reuși să ducem această echipă mare acolo unde-i este locul. Doar împreună putem obține rezultatele pe care ni le dorim cu toții.

Citește și:

EXCLUSIV Daniel Popa: ”Aș refuza-o din nou”

-->
Previous EXCLUSIV Daniel Popa: ”Aș refuza-o din nou”
Next DEIAN SALVATORUL Pentru ce a intrat Sorescu în fântână la Marbella VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *