INTERVIU Piscitelli: ”Eu cred 100%” Dezvăluiri din vestiar


Riccardo Piscitelli a acceptat un interviu pentru doardinamo.ro în care a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo și crede că totul se va rezolva dacă vor bate la Botoșani și vor reintra în lupta pentru play-off?

-Riccardo, crezi că veți avea sărbători fericite după meciul cu Botoșani?

Cred că meciul cu Botoșani este cel mai important meci de până acum din acest sezon, avem nevoie de suportul fanilor, dar și ca jucătorii să fie foarte bine motivați pentru această partidă și sper să câștigăm și să avem sărbători fericite.

-Tu crezi în play-off?

Eu cred 100% în play-off.

-Dar crezi că va fi greu să vă motivați având în vedere problemele financiare de la echipă?

Este o situație grea pentru jucători, este un moment pe care trebuie să-l depășim și să ne străduim să trecem peste ele și peste această suferință cu banii și să aducem o victorie care i-ar face fericiți pe toți.

-Îți este teamă că foarte mulți jucători vor pleca în iarnă de la Dinamo?

În vestiar se vorbește despre asta. Mi-au spus despre acest lucru. Dar eu cred că dacă noi vom câștiga cu Botoșaniul va fi bine pentru noi și din punct de vedere material și poate că vor rămâne mulți jucători și sper să mai și cumpere alți fotbaliști în perioada de mercato. Va fi bine pentru noi. Dar dacă nu, o să mai avem patru meciuri în 2020 din sezonul regulat și va trebui să credem în obiectivul nostru, play-off-ul.

-Se va simți lipsa lui Nistor?

Va fi greu fără Dan Nistor, este un jucător foarte important pentru echipa noastră, a demonstrat că este unul dintre cei mai puternici jucători din România, cu siguranță e o pierdere importantă. Dar mingea e rotundă, trebuie să reușim să ne creem spații pentru a marca goluri la Botoșani.

-Crezi că Mattia Montini va rămâne?

Am vorbit cu Mattia Montini, e o situație dificilă și pentru el, nu m-aș fi așteptat la asta, pe Mattia în cunosc bine, e foarte, foarte puternic. Va decide cei din conducere dacă va rămâne sau nu, eu din tot sufletul îmi doresc să fie în continuare alături de noi.

-Ce și-a spus Fabbrini despre Botoșani?

Diego mi-a vorbit despre Botoșani, mi-a spus că este o echipă foarte organizată, nu va fi o partidă ușoară pentru noi, au avut rezultate bune în ultima vreme dar important va fi ce facem noi pe teren.

-Ai un mesaj pentru fanii dinamoviști?

Da, cred că asta este cel mai bun moment pentru a arăta că țin la această echipă, avem nevoie de ei și cred că asta este momentul în care noi ne vom alege direcția noastră pe mai departe.

Citește și:

Ioan Filip, mesaj ferm pentru fani: ”Acum noi reprezentăm Dinamo”

-->
Previous Ioan Filip, mesaj ferm pentru fani: ”Acum noi reprezentăm Dinamo”
Next Fabbrini întoarce armele la Botoșani: ”S-a schimbat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *