INTERVIU Penedo: ”Să fim jucători de caracter”


Portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, a vorbit despre ultimele probleme care au apărut în această perioadă la Dinamo, inclusiv iminenta plecare la națională a lui Cosmin Contra. El a dezvăluit și că echipa a muncit mult săptămâna aceasta ca să spele rușinea din meciul cu CS U Craiova.

-Jaime, cum e atmosfera în vestiar acum?

Niciodată nu este prea frumos după ce pierzi și mai ales după ce joci împotriva unei formații care abia s-a salvat de la retrogradare. Acum avem un calendar foarte dur dar echipa are capacitatea de a face față, acum ne așteaptă partida cu Craiova și sperăm de data asta să ne iasă lucrurile mai bine.

-Există vreun jucător de care te temi în partida cu oltenii?

Au jucători ofensivi foarte buni, rapizi, și trebuie să fim foarte atenți. Am suferit puțin meciurile trecute dar sperăm că prin munca de săptămâna asta să demonstrăm că suntem mai buni.

-Simți mai multă tensiune sau presiune acum față de anul trecut?

La Dinamo mereu este tensiune deoarece este o echipă mare în România, care îți cere rezultate bune, avem acea galerie fantastică, asta este un lucru bun, pentru că noi trebuie să creștem fotbalistic dar și ca oameni, să fim jucători de caracter.

-Antrenorul vostru este posibil să plece la echipa națională…ce spui despre acest lucru?

La echipa națională când de duci ca jucător este o mândrie! Așa că și pentru antrenorul nostru trebuie să fie la fel, nu? Să conducă echipa țării sale, el este un antrenor extraordinar, care a dat totul aici.

Au jucători ofensivi foarte buni, rapizi, și trebuie să fim foarte atenți. Am suferit puțin meciurile trecute dar sperăm că prin munca de săptămâna asta să demonstrăm că suntem mai buni.

Citește și:

Paul Anton: ”Ne bucurăm pentru el”

-->
Previous Paul Anton: ”Ne bucurăm pentru el”
Next Căpitan surpriză cu Craiova. Echipele de start

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.